Konu
:
Başınızı açın problem çözülsün!
Tekil Mesaj gösterimi
03-30-2010, 13:11
#
17
Kullanıcı Adı
eSsra
Alıntı:
Akl-ı Selim
Nickli Üyeden Alıntı
Burada önemli olan karşılklı hak ve özgürlüklerin yaşanır kılınması bir ülkede farklı uygulama olmaz olmamalı,
Birinin özgürlüğü diğerinin mağduriyetiyle giderilemez.
Neden özgürlüklere saygı duymak bu kadar zor bu ülkede,tercihlere müdahale neden bu kadar kolay ve üzücü
Essra sözün bittiği yerde söz şimdi sizin temas ettiklerinizde teşekkürler..........
Ben teşekkür ediyorum.Böylesi beyinleri işgal eden, çıkılmaz bir yol gibi insanlığa aksettirilen bir zulmün analitiği sizin cümlelerinizde gizli aslında.''Birinin özgürlüğü diğerinin mağduriyetiyle giderilemez'' diyerek öylesine güzel özetlemişsini ki...Ve buna artı olarak eklemek istediğim, yapılan yanlışı dile getirmeye çalışır iken aynı yanlışa bizlerde düşmemeliyiz.Her birey kendi kararını verebilme yetisine sahip ise eğer; bizlere bu karara saygı duyup yaşam standartlarını alınan kararları doğrultusunda uygulamaktan başka hiçbirşey düşmez.Kimse bir başkasının yaşam alanını daraltamaz.Hele ki en gerekli gereksinim eğitimse, ve bu eğitim inançlarını görünümlerine aksettirmeleri sebebi ile sekteye uğratılıyorsa... Hakkın adaletine inanıyorlarsa eğer vebali ödenemez en derin zulmlerden birtanesidir yapılan..Gaflet uykusundan uyanan bir Türkiye dileklerimle..
eSsra
Açık Profil bilgileri
eSsra nickli üyeye özel mesaj gönderin
eSsra´nin Web Sitesini ziyaret edin
eSsra - Daha fazla Mesajını bul