|
En Aktif Üye: Bu benim için bir kıstas değil..
En Yardımsever Üye: Nun, Abdullah KAÇ, yalçın KARACA
En Ciddi Üye: farukARSLAN, yalçın KARACA, montenegro, Ertuğrul Özgül
En Çok Rastladığınız Üye: Bu da benim için çok önemli bir kıstas değil: D
En Fanatik Üye: Fanatiklik ama hangi açıdan: ) "milletin adamı" diyeyim..
En Tatlı Başbelası üye: Furkanca Bakış.. (Baş belası falan değil de işte bana Abdullah Enes'i hatırlatıyor nedense: ) )
En Geveze Üye: Erhan KARACA, Noktaların Efendisi: D
En Karizmatik Üye:yalçın KARACA, gönülden, Nusret
En Kibar Üye: Akl-ı Selim, Yalçın KARACA, gönülden, Noktaların efendisi, özgün genç, Adem Etyemez, Akıncı_34, Seyyah, hakan Özkan, akgurbetçi
En Komik Üye: Şimdi en başta bir kere Nun diyorum mutlaka. Her yorumuna neredeyse gülüyorum:D, Ve Noktaların Efendisi
En Daimi Üye: Kıstaslarım dahiline girmiyor gene malesef: D
En Sevimli Üye: Furkanca Bakış, Noktaların efendisi, Nun, duyguseli, Erhan KARACA, barışcan, Ay_yıldız
En Sinirli Üye: Ömer bekir, depare (ikisi nedense ayrılmaz ikili gibi geliyor bana. Belki de hiç alakaları yoktur ama bana öyle geliyor: ) ), sanırım biraz da unnamed
En Heyecanlı üye: Furkanca Bakış
En Sabırlı Üye: yalçın kARACA, Noktaların Efendisi, Nun (Ben bu ikisini niye hep bi arada yazıyorum bilmiyorum: D, Minikkelebek, Ukbâ
En Sakin Üye: Noktaların Efendisi, Canan Erdoğan, Yalçın KARACA, Nun, Ukbâ, Ak koza, Akl-ı Selim, LeyaL[/i]
En iyi İmza: Gözüme bazen çarpıyor da şimdi aklıma gelmiyor. Bi zamanlar Nun'un hayvanat bahçesi vardı o biraz enteresandı: )
En iyi Kullanıcı Adı: Akl-ı Selim, Ukbâ, Seyyah, Sükût_u Hayal, Hipermuhafazakar (muhafazakarlığın ileri bir safhası sanırım, enteresan: D)
En Efendi Üye: Ukbâ, Akl-ı Selim, LeyaL, siyahgül07, Hakan Özkan, depare, Adem Etyemez, gönülden, minikkelebek, Ayışığı, Canan Erdoğan, Seyyah, Noktaların Efendisi, Nun, özgün genç, akıncı_34, Bluemoon (olcay atay), Ottoman, farukARSLAN, Ruh-i Zar, Ömer Bekir, _Fırat_,akgurbetçi, montenegro,yalçın KARACA, Ertuğrul Özgül
En Muhalefet üye: novek, yeahh , turşucu: D
En Tekrarcı üye: novek denen şahıs..(barışcan arkadaşımızın dediği gibi ona kalsa, onu anlamak için bütün koministlikle alakalı verileri incelememiz lazım.. O'nu daha iyi anlayabilmek için: ) barışcan bu lafına çok gülmüştüm: D )
En Milliyetçi üye: Milliyetçiliğe pek hoş baktığımı söyleyemeyeceğim. Sadece vatan sevgisi olarak bakılıyorsa ki öyledir heralde Feyza..(ırkçılığa karşıyız pek tabi)
En Aykırı üye: novek, SSS (pek iyi şeyler düşündüğümü söyleyemeyeceğim yorumları itibariyle.. Ama net bir incelemeye tabi tutmadım SSS..)
En iyi Yorum yapan Üye: ömer bekir, depare, Ay_yıldız, Akl-ı selim, Yalçın KARACA, noktaların efendisi, Nun, son zamanlarda erhan KARACA, farukARSLAN, Ukbâ, barışcan, minikkelebek,Ruh-i Zar, fatih güneş (Her yoruma katılıyorum demek olmuyor tabi bu genel manada diyelim),
En Kendine güvenen Üye: farukARSLAN, Yalçın Karaca, özgün genç, Seyyah, gönülden, galevera, gönülden, siyahgül07, Ruh-i zar
En Anlaşılamaz üye: SSS
En Anlaşılır üye: Yalçın KARACA (hani bazen anlamak için, yazdıklarını bi kaç kere okusam da gene de öyle: D ), Akl-ı Selim,
En Yeteneğini yansıtan üye:Ümit-AK, Ottoman
Unuttuklarım varsa, ki olabilir..Affola..Yazı biraz karışık olmuş olabilir: D Ancak bu kadar: D
Konu Feride tarafından (04-11-2010 Saat 12:01 ) değiştirilmiştir..
|