Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2010, 22:50   #36
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
önünde google var onuda sen arastir.. yazilari bizati yasar hocanin habertürkteyken kösesinden aldim..
daha bunlar neler hocada ne inciler var.. gerek namaz konusunda, gerek hac konusunda, gerek türkce ibadet konusunda hatta icki konusunda bile cok orjinal yorumlar var...
simdi bak yine kiviriyorsun tavuga gerek yok hoca hic kurban kesilmesede olur diyor sen hala daha tavuktasin..
ayrica o tavuk degil horoz onunda kurban olabilecegini söyleyen beyaz ama Allahi var o en azindan beyaz horozunda kurban edilebilecegini savunuyor ..
yazdıkça batıyorsun
yaşar nuri demiştir diye dedigin yazıda bile yaşar nurinin adı geçmiyor.
ben sana kendi iddalarımla ilgili video bile koyuyorum foruma .

yaşar nuri kafasından bişey uydurmaz araştırır kaynaklardan veya kuran dan .
ondan sonra bişey soyler.
bak adam allah ile aldatmak isimli kitap çıkardı vay efendim oyle isim olurmuymus.
yahu adam dediki kuranda boyle bir tabir var kurandan aldım ben bu tabiri dedi. ee tabi cevap veremediler. yaşa yaşar hoca
halk gerçek hoca ile sahte arasındaki ayrıma iyi yapar siz merak etmeyin.

kurban yerine bagıs yapın dedimi bilmiyorum ama dediysede iyi bir sebebi vardır eminim.
yaşar hoca ile tv ye çıkıp laf yarıştırmaya cesaret eden hoca goremedim ben daha
ama gorursem kaçırmam. o tv programını

asıl konuya dönersek yaşar hocaya katılıyorum hristiyanın kestigi et niye yenmesin domuz eti olmadıgı muddetçe sorun yok.
ayrıca kuranın neresinde boyle bir şeyin olmayacagı yazıyor?
yeterki hijyen koşullarına uygun olsun.

Konu novek tarafından (04-11-2010 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir..
novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla