Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2010, 23:29   #24
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya Allah askina kübayi bana anlatma... ünv yillarinda kübali biriyle 3 yil ev arkadasligi yaptim ve yeterince kübayi tanidim..
disaridan hersey göründügü kadar hos degil.. olay sadece saglik sistemiyle bitiyor küba su anda dünyanin en geri kalmis ülkeler arasindadir ve gelir bakimindan dünyanin en arka siralarindadir.
teknoloji dersen suanda cok geride cünkü dünyaya kapali,yenilige ve degisime acik degil su anda kübada bir diktatörlük vardir ve diktatör ne derse o olur.
gerci o diktatör öldümü, kaldimi onuda bilmuyoruz gerci ne farkederki saltanat var kardesi yönetir ülkeyi..
abd istese kübayi yerle bir eder ama gerek duymuyor cünkü kübanin eti ne, budu ne.. kendince bir rejim tutturmus gidiyor halki acmis, ülkesi geri kalmis, her alanda geri kalmis kimin umrunda..
kübanin komsulari futbolda, teknolojide, turizmde almis basini gidiyor kübada ise dünyada 2010 yasanirken 1950 yasaniyor!
dünyaya kapalımı google amacaya sor bakalım amerika kaç yıl ambargo uygulamış kubaya ?

ayrıca kuba bir teknolojiyi üretecekse açık olarak sistemini şemasını verirler üretir.
ama nerde kar hırsı burumuş gozlerini herkesin.
novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla