Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar yorumları dikkatlice okumadan lütfen fevri yorumlar yapmayalım sözüm sırf size değil unnamed herkese lütfen herkes yorumları 2 kere okusun.
insan öldürmenin hiç bir türlü hakkı olamaz zaten.küçük bir kızın roketle parçalanması ne kadar vahim olay ise molotofla yanan bir kızda o kadar vahimdir.söylemek istediğimiz güneydoğuda yapıla bu tip eylemler bu molotofları atan şerefsiz adamların ekmeğine yağ sürüyor.halkı pkk nın kucağına atıyor.hiç okudunuzmu güneydoğuda hapislerdeki çocukları?ben burada devlete kinleniyorum diyor.O çocuğun hapisten çıkınca beyin yıkamalarla neler yapacağını düşünebiliyormusunuz?
tamam bu süreçte kürt halkınında yanlışları oldu ama iğneyi kendimize bir batıralım.Osmanlıda neden kürtlerin bir isyanıyla bile karşılaşmıyoruz?yada neden savaşsız olarak bize katıldılar ve kopmadılar?söyliyeyim bizi birbirimizde tutan saygı hoş görü ve önemlisi İSlamdı.Ama ne yazıkki türkiye cumhuriyetinin bu güne kadar kürt kardeşlerimize karşı olan politikası hep zorbalık üstüneydi.Buda pkk nın elini güçlendirdi.Şimdi bu kardeşlik ve hoşgörü politikasıyla umarım bunu çözeceğiz
|
Kardeş dediklerine katıldığım yönler var, lakin suçlu bir insanın yeri cezaevidir. Farkındaysanız sadece tek bir olayı eleştirmedim, kendmize görede konuştum, olayların gidiş tarzı ve yapılan yorumlar beni bu soruyu sormaya mecbur etti, yapılan yorumlarda hep devlet ön saflarda tutulmuş bende olaya ortadan bakmak için böyle bir örnek verdim, hepde devlet suçlu değil. Bu bişeylerin arkasına sığınıp hataları görmezden gelmektir.
Vesselam...