Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-16-2010, 18:00   #58
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hipermuhafazakar ben sana öyle haberler gösteririm ki türkiye ile ilgili hiper şaşkın olursun şaşkınlıktan.Veyahutta hiper vicdansız olmuşsun da bu kadar kolay geliyor sana.İşin acı kısmı yapan İsrail olsa zerre umrum da olmaz.Yapan benim tarih kardeşim.Yoo tarih kardeşim bunu yapmaz.Soyunu kaybetmiş soysuzlar....Yapar.
ya ne gördüysen göster bakalım ne gördüysen gösterde bizde bilelim, ne bilmiyormuşuz bakalım..ne zaman benim askerim polisim terör estirmiş milletine karşı görelim.. yalnız bana kanıtlı göstereceksin, dtplilerin yalanlarını kopyala yapıştır değil..burada kimse suçsuz bir gencin yaralanmasından memnun değil..ama sizin gibilerde polislere yapılan kahpelikten bir rahatsız değil ! gösterde polislere taş molotof yağdırmalarına bir haklılık verelim (!)..taş atan kahpe kusmukları ne kadar haklılıktan atıyorlarmış öğrenelim..hatta yanına furkanca bakışıda al beraber hazırlayın..

ama sen önce şunu söyle, oradaki polislerin suçu neydide her yerde linç etmeye çalışıyorlar durup dururken ? bunun bana cevabını vereceksin !! tarih kardeşimi tarihi düşmanmı görelim

Konu onurcan tarafından (09-03-2015 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir..
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır