Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-20-2010, 12:40   #280
Kullanıcı Adı
Gönülden
"ALLAHim nefsimi sana teslim ettim. Yüzümü sana cavirdim. Isimi sana havale ettim. Rizani umarak, azabindan korkarak sirtimi sana dayadim.
Sana sigindim. Senden baska siginak, senden baska dayanak yoktur. ALLAHIM indirdigin kitabina, gönderdigin peygamberine iman ettim." (Buhari)

" Ey ALLAHiM seni sevmeyi, sevdiklerini sevmeyi ve sevgine ulastiracak isleri nasip etmeni senden dilerim. Ey ALLAHim sevgini bana, nefsimden, ailemden ve soguk sudan daha sevgili kil" (Tirmizi)

" ALLAHim, bize dünyada ve ahirette güzel seyler ver" (Müslim)

"ALLAHim beni bagisla, bana merhamet et, rizani kazandiracak isler yaptir, bana afiyet ve hayirli rizk ver"(Müslim)

"ALLAHim beni dogru yola ilet ve o yolda basarili kil"(Müslim)

"Ey ALLAHim kötü ahlakli olmaktan, kötü isler yapmaktan ve yanlis inanclara saptirmaktan sana siginirim" (Tirmizi)

"ALLAHim verdigin nimetin yok olup gitmesinden, verdigin sagligin biózulmasindan, ansizin verecegin cazadan ve senin kizginligini üzerime cekecek her seyden sana siginirim" (Müslim)

"ALLAHim acizlikten, tembellikten, korkakliktan, ihtiyarliktan, kabir azabindan, dirilen ve ölülerin fitnesinden sana siginirim"(Müslim)

"ALLAHim fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, kabul olunmayan duadan sana siginirim" (Müslim)

"ALLAHim senden hidayet, takva, iffet ve gönül zenginligi isterim" (Müslim)

"Ey RABBIM, beni iyilik ettigi zaman sevinen , kötülük ettigi zaman pismanlik olanlardan eyle" ( Ibn Mace)

AMİN

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla