04-26-2010, 18:51
|
|
|
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı
Düşünüyorum da darbeyle indirilen başbakan Erbakan 8 ay çok iyi dayanmış. karşısında dürüst olmayan muhalefet vardı, hatta ve hatta koalisyon yaptığı DYP lideri Tansu Çiller bile Erbakan'ın kuyusunu kazmayı düşünüyordu. Yine Erbakan'ın karşısında inanılmaz güçlü bir medya vardı. Çok güçlü bir yargı vardı. Bunlar yeterli mi? Değil, bir de Cumhurbaşkanı vardı kendisine muhalefet eden. bu kadar mı? hayır. o dönem ülkemizde en büyük güç olan askeriyede Erbakanın karşısındaydı. keşke bunlar yeterli olsa. en acısı Fethullah Gülen'in Erbakan'ın karşısında yer almasıydı. Şimdi düşünüyorum da bu Erbakan nasıl olurda başbakanlık koltuğunda 1 ay değil de 8 ay kalabilmiş. gerçekten büyük adammış. çünkü böylesine, ülkenin hemen hemen tüm kurumlarını elinde bulunduran muhaliflere karşı savaşmak oldukça zordu. Kendisine gerçekten büyük saygı duyuyorum.
Erbakan'ı eleştiren cemaat, 8 ayda erbakanı eleştirdiği kadar neden 3.5 yıllık iktidarlığı döneminde Ecevit'i eleştirmedi? Ecevit Erbakandan daha mı iyiydi? Yoksa "bana dokunmayan yılan bir yaşasın" sözü mü benimsenmişti.
Erbakan'ın tüm yanlışlarını toplayın Ecevit'in Merve Kavakçıyı göstererek "HADDİNİ BİLDİRİN ŞUNA" yanlışının onda biri etmez.
Ecevit'in iyice yaygınlaştırdığı başörtü yasağından sonra herkes Fethullan Gülen'in ne diyeceğini merak etmişti. Gülen: başörtüsü usul kadar önemli değildir, “insanlar başını örtmediğinde dinden çıkmazlar” şeklinde bir açıklama yapmıştı.
|
EyvALLAH Üstad..
|
|
|