Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-20-2010, 21:53   #23
Kullanıcı Adı
Ak_Gencim
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yani avrupada amerikada peçe yasaklanırsa avurapa ve amerika müslümanları bombacı terörist olarak görmekten vazgeçerler öyle mi?

Vah ki vah.

Müslümanın bizim gibi dostu olduktan sonra düşmana ne gerek var?

Bu arada erkek müslümanları, bombacı olarak görünen erkek müslümanlara ne yapmayı düşünüyorlar acaba avrupalı dostlarınız?

Kadınların yüzlerini açtırınca bomba tehlikesi bitiyor nasılsa!!! erkekler için de bi çare düşünmüşlerdir herhalde!

Adil hükmedebilmek için sokakta yürüyen bir kadının yüzünün açık veya kapalı olmasının ne alakası var biraz anlatır mısınız?
1. Orası Darulharptır.Birde adamlar zaten Afganistan'da Nato askeri olarak askerlerini göndermişler.Peçeli kadınlar heryerde öcü gibi korkuluyor.Neden El-Kaide'nin faaliyetlerinden dolayı.Peçe ve çarşaf altında kendilerini daha iyi gizleyebildikleri için bunu bir tehdit olarak görüyorlar.Diyelimki bir kadın terörist olarak aranıyor fakat peçeyle yüzünü gizleyebilir bomba tehlikesi onunda bir çözümü var çarşaf onu gizliyor.Bundan dolayı korkuyorlar.En azından diğer türlü gizlenme yöntemlere karşı bir daha iyi tedbirliler.Ya peçeli gezmeyecekler yada namussuz amerika güvenlik kuvvetlerinin her dk aramasına muhatap olcaklar.
2.Müslümanlar orda yaşamak zorunda değil ne gereği var Fransa'da yaşamaya Dünya Çokmu Küçük!!!
3.Dinen bir mahzuru yoktur diyorum ben sadece.
4.Darulharb olan bir yerden ne bekliyorsunkiHem Türkiye'deki gibi örtüye karşı çıkmıyorlar.Bu çıkışmalarını neden Türkiye'ye kendi vatandaşlarına yapmıyorsun.Önce kendimizi düzelteceğiz sonra ordaki milletler!!!Sen kendimizi bile düzeltememişken Darul Harb olan bir memlekette olan bir şeyden ki sorun değil dinen mahzuru yok neden bu kadar bana çıkışıyorsunuz.
Ak_Gencim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla