Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim el kaidenin faaliyetleri sadece kadınlarla mı?
Ne alakası var?
Erkekleri nasıl tespit edecekler?
kadınlar yüzlerini açınca el kaideci olmaktan vaz mı geçeçekler?
yapmayın yahu yapmayın allah aşkına.
El kaideci bir kadın düşünün.
Yüzünde peçe olunca kötü hooop yüzünü açınca iyi mi oldu?
Fransızlar yüzü açık bir el kaideci bayanı nasıl tespit edecekler?
Bu yapılan yanlıştır, yanlışa böyle acaip savunma araçları aramaya çalışmayın.
Birincisi bu olay fransada amerikayla ne alakası var?
İkincisi amerikalılar pecelileri arıyorlar peçesizleri aramıyorlar mı?
Dinen bir mahzuru vardır veya yoktur ama ben de diyorum ki kardeşim o pece o kişinin bir tercihi.
Nasıl gömlek bir tercih ise pantolan bir tercih ise pece de bir tercihdir.
Peçeyi tercih eden bir hanıma ancak saygı duyacaksınız bunu başka yolu yoktur.
Polis kontrolünde vs.vs.pecesini açar olur biter. Ama sokakta, mahallede, pazarda vs. gezerken peçe takamazsın demek insanlık dışıdır ve ayıptır.
|
1.Doğru söylediniz Amerika kelimesini yanlışlıkla soktum

düzelttiğiniz için sağolun.
2.Adamlar kafir ve müslüman hayatına Türkiyeden daha saygı ve müsamaha gösteriyor bunu söylemekte zorundayız.
3.Kadın açık olunca şöyle bir durum var her şey daha apaçık!!!Hem bahsettiğimiz bizim ki peçedir sadece yüz dinen bir sorun YOK!!!
4.Erkekleri nasıl tespit etçekler erkekleri nasıl tespit etçekler.Nasılmı teknolojik aygıtlarla insanın göstermek istemediği herşeyi görebilirler!!!Kimisi eyleminde başarılı oluyor kimiside yakalanıyor!!!!
5.Peçeli ile peçesiz olan kadın arasında fark vardır peçe ile siz kimliğinizi hayatınızı görmüş olduğunuz hayatı o günkü ruh halinizi gizlersiniz korkunuzu gizlersiniz.Peçe olmayınca herşey daha kolay farkedilir korkuyormu tedirginmi daha iyi kavrayabilirler eylemleri durdurabilirler.Peçe insanın yüzünü gizlemez sadece ruhunuda gizler.Bundan dolayı adamlar peçe istemiyor insan bir insanı gözlerinden mi tanıyacak Allah Aşkına!!!!