Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-21-2010, 00:00   #27
Kullanıcı Adı
Ak_Gencim
Alıntı:
BenHur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuyu bilerek çarpıtmak anlamsız

Peçe ile TAKVA mı gerçekleşmiş oluyor
Yada çarşaf ile

İşte sizin İSLAM kriteriniz
Böyle düşünenlere neyi hangi lisan ile izah edebilirsin ki
TAKVA PEÇE ÇARŞAF
Hala çullardan TAKVA çıkarmak derdindeler
Tıpkı SAKAL ile TAKVAYA yatay geçiş arayanlar gibi
Şunu unutmayın ki dinin peçe ve çarşaf gibi bir beklentisi yok
TAKVA ise peçe takmakla başlamadığı gibi çarşaf giymekle bitmiyor

BATIYA karşı İslamı takdim etmek gibi bir vazifemiz var
Ve SEMBOLLER üzerinden çatışmalar çıkarmaya çalışanlar var

Adam ibadethane yapmak derdinde değil ille MİNARESİ de olsun derdinde
Yahu minare olmadan ibadet edemiyormusun
Batı toplumu hazır değilken MİNARE dayatmasının anlamı ne
Peçe de benzerdir
Burdada seni hatalı buluyorum.Önceki yorumlarını beğenmiştim.Fakat bunu açıkçası kınıyorum.Takva bir insanın hem ruhi hem bedeni anlamda Allah'ın dediklerini yapmasıdır.Örtünmek insanın fıtrındandır sakalda öyle.Takva örtünmekle bitmiyor ama örtünmekle başlıyor.Sizin gibiler yok takva onunlamı bitiyor yok müslümanlık onunlamı bitiyor.Oho insan onu yapmasın bunu yapmasın imanımızdan geriye ne kalcak!!!!!Minare konusu zaten ayrı bir konu o zaten rezalettir.İsviçrede hatırlarsanız 1 türk ambulansın geç gelmesinden dolayı ölürken yakınlarıda polis tarafından dövülmüştü.

Bazen ordaki insanlar affedersiniz ama salakmı diyorum.Adamlar para için gidiyor sonra ee zulüm elbetteki zulüm olcak Avrupa'da Avrupa kara lekeli küfür dolu zulümat dolu bir memlekettir.Allah'ın nurunu esirgediği yurttur.Tek yer İsviçremi neden müslümanlar dinini yaşamak için göç etmiyor anlamıyorum neden tekrar anavatana dönmeyim para için kalıyorlar oda ayrı bir durum görüyorsunki halk seni istemiyor neden kalıyorsunki dünyalık için mi

Ama peçe konusu ise başka.Çünkü peçe takmazsanız bir sorun teşkil etmiyor.Zaten günümüzde peçe takmayıda yanlış buluyorum.Çünki artık bir düşün kimlik yaptırcan peçeylemi gitçen o zaman neden gidiyorsun.Gözünü gösterip çıkçanmıYüz kimliktir hem zaten zorunluluk yoktur peçe konusunda....
Ak_Gencim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla