Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-21-2010, 00:35   #29
Kullanıcı Adı
Ak_Gencim
Redyellow o halde bende 2. cevap hakkımı kullanmak istiyorum Keşke sende bir cevap verseydin şu pervasıza!!!

Benhur sen daha dinimizi anlamadan hemen böyle saldırılara geçme.Onca örtünme ayetleri niye var.Bir insan bedeninin görünümüyle ruhunun temizliğine göre insandır.Semboller üzerinden çatışma demişsin fakat ben senin dilinden anlayamamaktayım.Sen müslümanmısın ben o konuda şüphe ediyorum zaten BenHur Hz.İsa'nın hakkında çekilen bir filmin ismiydi çünki.Takva sadece ibadetle olmaz biz insanız biz sadece ruhu ilgilendiren namaz oruç gibi fıtri görevleri değil örtünme gibi fıtri ihtiyaçlarımızıda gidermeliyiz.Sen gene diyorsun ki adam minare derdinde.Bu ne demek ya.Biz onlara hiç böyle bir baskı uygulayabiliyor muyuz?O zaman onlarda uygulamayacak.Sen galiba minareyi küçümsüyorsun.Camiyide küçümsüyorsun.İslam kriteri olmadan insan anlamı nedir heEinsteinin bir sözü vardı İnsanı yapan et ve iskeleti değildir, inançları ve ilkeleridir.İlkesiz insan yaşayan ölüdür ve bizim ilkemiz bunlardır!!!Gene Batı bize nasıl modernlik saçmalığını güzel gibi göstermeye çalışıyorlarsa bizde affedersiniz mal gibi kabulmü etçez.İslamı takdimmiş.İslam zaten insanlığı Allah tarafından takdim edilmiştir.Sen hiç bir zaman bir müslümanın örtüsüne giysisine çul diyemezsin.Sen gerçekten gözü kör ve ağzı boş laf yapanlardansın.
Ak_Gencim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla