Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2007, 22:35   #4
Kullanıcı Adı
herzamanheryerde
Standart HALEN PAZAR PARASI OLMAYANLAR VAR DURMAK YOK YOLA DEVAM
bensuna inaniyorum arkadaslar

eskiden yani akparti iktidari oncesinde insanlarin alim gucu yoktu kriz gecirmistik vs ekonomi buyuk drbeleralmisti ama ozaman durum kotudiyenlerin gercekten durumlari kotuydu.ancak simdi bakiyorum lukse cok alismis insanlarimiz yani luks derken ne demek istiyorsun diceksiniz belki ama soyleki:

onceden insanlar eger pazardan alisveris ediyordularsa simdi markettenediyorlar ancak para yetmeyince para SIKINTISI var deniyor.

oncedne luks alisveris merkezlerinde alisveris yapmiyorlardi simid oralarda geziyor ve ihtiyaclarini anliyorlar

onceden her ailenin altinda bir kac araba yoktu bir tane araba varsa ozaman durumunu iyi olarak goruyordu ama simdi bir araba olan orta halli konumunda

yani sozun kisacasi su arkadaslar

eskiden ekmek alamayan aclik sinirindaydi fakirdi simdi ise cola alamayan cok kotu duruumda

eskiden otobuse binicek paryi bulamayan fakirdi simdi altinda arabasiina benzin alamayan ahlayip vahliyor

ozaman once herkes kendine baksin 4 bucuk yil once bunlarin hangisini yapiyordunuz bir gecede dolarin iki katina ciktigi gunleri unutmayin

insanlarin helak oldugu gunleri unutmayin tabiki ac insanlar var yok demiyorum ama gittikce azaliyor ve azalicakta

hotrumlama nekadar azalirsa okadar azalicak

ayrica necabuk unuttu bu imarzedelerdustukleri durumlari.. azmi bagiriyorlardi imar bankasi onlerinde tum paramiz gitti diye

siz faize para yatirin gozunuzu hirs burusun sonrada kaybedince aglayin kim odedi paralarinizi cem uzana gidin oy verin simdi

gidin sizi birdaha soysun sogana cevirsin

ne garip dunya ya bukadar sey yasatmis insan cikip hala secim meydanlarinda nara atiyor oy istiyor YUZSUZLUGUN bukadarina ne denir siz dusunun artik
herzamanheryerde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla