Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2010, 01:15   #14
Kullanıcı Adı
redyellow
Standart
Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ALmi nin alıntı yaptığı konuşmayı es geçmememizi yadırgamayın fazla.

Kurtulmuş'ta muhalefetini zaman zaman diğer partideki çıkan eleştirilerle mantalitesini aynı zeminde yapıyor.

Başbakanın ne demek istediği açık açık anlaşılıyorken Kurtulmuş gereksiz yere harakiri yapıyor.


Kurtulmuş konuşmasında sadece tevrat konusunu mu işlemiş?

Niye sadece oraya takılıyorsunuz?

"Diğer partideki çıkan eleştirilerle aynı zeminde..." demişsiniz, peki sizin bu yapıtğınız ne? kurtulmuş bir sürü şey söylemiş taktınız tevrattan alıntı bölümüne. Başka bir şey söylememiş mi?

Dİğer partilerin başbakanın bazı sözlerini alıp (ananı da al git, gemicik vs.vs. gibi) muhalefet etmelerinden şikayetçi iseniz siz niye aynısını yapıyorsunuz?

Ben tevrattan alıntı ile ilgili sözlerine katılmadığımı yazdım daha önce ama sayın kurtulmuşun konuşmasının diğer bölümlerinde önemli uyarılar var hükümete.

Konuyu alıntıya odaklandırıp diğerlerini görmezseniz muhalefetin kızdığınız politikalarının aynısını siz yapmış olursunuz.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla