suizanların analiz olduğunu ilk defa görüyorum.
yanlış tespitlerin üzerinden araştırma yapıldığı,tek yönlü olaylara bakan kesimin düşünceleri belirtilmiş sadece.
zanlar ve yanlış tespitler,
Milli görüşçüsünden Ak partilisine Bağımsızından İslami solcusuna kadar Fethullah gülene karşı takınılan bu soğuk tutum
bu kökten yanlış bir bakış açısı.Türkiye'nin her kesimine dokanabilen,hizmetleriyle toplumun tüm renklerinden takdir gören başka bir dini cemaat veya sivil örgüt gösteremezsiniz.
marjinallerin,radikallerin önyargılı kanaatleri önemli değil.farklı görüşte sağduyulu insanların çocuklarını cemaatin kurumlarına,evlerine teslim etmeleri bu yanlışı çürüten en büyük kanıtlardan birisidir.
İslam ümmetine arkadan saplanan sinsi bir hançerdir. Ümmette oluşan genel kanıya göre
Erbakana oy vermeyenler ümmetten sayılmıyor mu?
neresinden bakarsak bakalım ümmeti sandıktaki oy sayısına indiren düşüncenin sapkın bir düşünce olduğu meydanda.
Eğer bugün başörtüsü mücadelesi bu kadar zayıfladıysa bunun nedeni fettullah gülen hocaefendinin bu açıklamalarıdır. Bu açıklamalar önemli ölçüde mücadele azmini kırmıştır.
mitinglere katılanların sayısı Hocaefendinin düşüncesine katıldıkları için gelmiyorlarsa yanlış yönü eleştiriyoruz.miting müslumanlarının mevzuyu şova siyasete dönüştürmedeki çabalarını niye eleştirmiyoruz?başörtüsü sorununa sebep olanları neden sorgulamıyoruz?mgk da ümmetin problemlerini savunmak yerine beyazıt meydanlarında mı meseleye çözüm getirmeye çalışıyorlar?
Cemaatin önde gelenleri tarafından ihh gönüllülerine provakatör damgası yapıştırılmıştır.
bu analiz değil apaçık iftira olmuş kusura bak.
gemide cihan haber ajansından,zaman gazetesi muhabirinin olmasını nasıl karşılıyorsunuz?
ben süreci stv ve zaman dan takip ederken provakatör denilmesini bırakın ima edici bir haber bile yapılmadı.
Hocaefendi gemide kanlı saldırı sonucunda hayatını kaybedenler için şehit derken bu insanlara provakatör demesini hangi kafayla izah edeceksiniz?
|