Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-14-2010, 00:08   #12
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
unnamed kardesim
Teskilat ruhu partiler icin en buyuk tehlikedir zannimca.Teskilat duzeni desek daha iyi olur.Zira teskilat ruhu olayina girince is saltanata donuyor tabandan tavana kadar butun yonetimler cakili kaliyor.ilce teskilatlari ili,iller bolgeyi, bolgelerde merkezde istediklerini getiriyorlar.Tam terside olabilir.merkezden baslamak kaydiyla en son yonetim teskilatina kadar istenilen yapi elde ediliyor.Mevcut siyasi partilerde Ak Partiyi bir adim one geciren bu duzen sisteminin yuzde 70 olmamasi.Sonucta parti kisiliklerin ustunde temsil gucune sahiptir.Onun o bolgede soyle cevresi var,onu degistirirsek falanca partiye oy goturur gibisine menfi yaklasimlar getiriden cok goturusu olmustur her zaman.
Teskilatlarin ve ust yonetim kademelerinin gorevi ;teskilat yonetim isini yapacak en iyi adaylari belirlemek ve uyelere baski yapmadan gorevi secimle teslim etmek ve uyelerin hur iradesiyle secimle gorevden almaktir.Bulundugu bolgede sadece partili veya parti gorevlilerini degil butun halki kaynastiracak orginizasyonlar yapmaktir.

Konu Hasan ERBEK tarafından (06-14-2010 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir..
Hasan ERBEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla