Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-14-2010, 23:06   #53
Kullanıcı Adı
Mavera
ya okudugunuzu anlayamiyorsunuz yada isinize gelmiyor.. basi acmak günahdir ama dinden cikarmaz hocaefendininde vurgulamak istedigi budur.
ayni sekilde icki icmekte günahdir ama dinden cikarmaz kaldiki sizde, bende erkegim simdi siz kendinizi ünv ye yeni baslayacak bir bayanin yerine koyun ya okumayacaksiniz yada basinizi acacaksiniz,peruk takacaksiniz hangisini secerdiniz..
siz sapla, samani karistiyorsunuz burada zaruri bir durum var, bir zorlama var irade disinda gelisen bir olay var ama icki icmek kendi iradenle karar verebilecegin birseydir oysaki basörtüsü yasagi birilerinin keyfi uygulamasidir..
ben bunu hocaefendi söyledi diye savunmuyorum ki ben bunu dogru buldugum icin savunuyorum..
dini dayanagi var dedigimde dinimizde, dinden cikmanin sartlari bellidir bir kisi haram isleyerek günahkar olabilir ama dinsiz olmaz..
tabiki ebu hanefi hazretlerininde cok güzel bir sözü var demiski namaz kilmayan dindne cikar mi oda cevap olarak hayir cikmaz ama kafirlerde namaz kilmaz!..

Alıntı:
(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tartışmayı yüzeysel okudumda Sayın Galevera, Hocaefendinin okumak için başınızı açabilirsiniz sözünü dine dayandırmanızı bir türlü anlayamıyorum ben. Unnamed güzel söylemiş, o zaman böbrek taşını düşürmek için bira içmekde helal olur veya kalp krizi riskini azaltmak için günde bir kadeh şarap içmekde vs. vs.
Yahu bazı şeyleri sırf Hocaefendi söyledi diye körü körüne desteklemeyin. Hamrem yerlerini örtmek farzdır ve hiç bir sebeple farzdan dönülmez...
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır