Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-18-2010, 13:14   #8
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Değişen dünyada değişmeyen tek şey terörizmdir.Terörizme gizli veya aleni destek veren ülkelerdir.O yüzdendir ki terörü bitirmek kolay değil.Bizim değindiğimiz konu terörün nedenlerini en aza indirerek bunu siyaset yoluyla çözülebileceğidir..ve buda yapılmaycak bir konu da değildir.yeterki duygularımız aklımızın önüne geçmesin hep diyorum vatan milet aşkını istismar ederek bizi asıl gereken yere dönmemizi engelliyorlar.Ve bu tür olaylarda genellikle her iki halkın saf temiz yürekli vatan millet sevdası yüksek olan insanların kurban edilmesidir.

Türkiyede terörün başladığı yıldan bugüne kadar olan bütün iyi niyetli barışçıl girişimlerin hemen ardından gelen ülkeyi sarsan büyük olaylar karşısında bu barışçıl çaba sona er(diril)miştir.Ve on yıllardır ülkeye ve millete hesabı yapılamayacak zararlar verdirilmiştir.Bunlar manidar değilmi eğer silahlı çözümde ısrar ediliyorsa bundan kazanan olmayacağı düşüncesindeyim.

Kabaca bir hesap yaparsak türkiye cumhuriyet döneminden bu yana yapılan darbe,muhtıra bu terör ve ekonomik krizlere rağmen dünyada ekonomisi güçlü sayılı ülkeler içine giriyorsa tabiki bazı ülkelerin hoşuna gitmeyecektir.Kimse lokmasını paylaşmak istemez şunu açıkça söylemek gerekirse eğer darbe ve bu lanet olası terörizm ülkemizde olmasaydı dünyada ekonomisi en güçlü ilk 3 ülekeye gireceğinden şüphem olmazdı. 1.dünya savaşından sonra en hızlı büyüyen ülkeler arasında genç türkiyenin olmasıdır.( bu ülkeler Japonya,ALmanya ve Türkiyedir. diğer 2 ülkenin durumunu biliyoruz bizden sonra 2.dünya savaşında en çok zarar gören 2 ülkedir.buna rağmen yine süper ülke konumundadır.)

Fazla derine inemeye gerek yok 8 yıllık Ak parti iktidarında türkiyenin lehine olacak tüm girişimlerin hemen ardından terör olaylarının gelmesi manidar değilmi.

Türkiyenin uluslararası kamuoyunda yok saymak adına her türlü kirli tezgahar dönmuyormu.? ve bu tezgahları yapan ülkelerin size direk olarak savaş ilan etmeyeceği gibi sizi zayıflatmak adına her türlü terör saldırılarına yardım etmekten geri durmazlar.

Lafı fazla uzatmaya gerek yok anlatılacaklar çok olduğu için kafa şişirmeye niyetim yok düşüncelerimin özetini anlattım yanlış bilgiler varsa düzeltilmesini isterim ve ayrıca surçi lisan ettikse affola kimseyi kırma ve üzme gibi bir derdim yok hakkınızı helal edin..
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla