Milliyetçilik sağ el ile kurt yapmak değildir..
Bugün ben mhp'liyim ben ülkücüyüm diye geçinen insanlara soruyorum bak forumada yazı yazıyorsunuz siz milliyetçilik için , davanız için , ülkeniz için ne gibi hizmetlerde bulundunuz.. mhp'nin çizgisinden saptığını kör gözler bile gördü uyumak isteyenlerdenmisiniz..
Türkeş'in devlet bahçeli'ye mektubu vardır bariz bir şekilde " MIT " dediği tehlikeli dediği adam şu anda o partinin başında oturuyor.. Devlet Bahçeli'nin partiden ihraç ettiği Ozan Arif ..
Türkeş manevi oğlum dedi devlet bey ihraç etti..
Muhsin Yazıcıoğlu'na yıllarca hain damgasını yapıştırdınız neden ? Belkide bir çoğunuz nedenini bile bilmiyor.. Senin milliyetçi geçinen partin o gün leyla zana'nın içinde bulunduğu koalisyona dep'lilere güven oyu verdi ama o yiğit adam ne yaptı kağıdı yırttı salonu terketti.. Sonra ne oldu muhsin yazıcıoğlu davaya ihanet etti milliyetçilikten aforoz edildi..
Türkeş'in oğlu ne demişti ; Alemciler mhp'de nizamcılar bbp'de " Şimdi kendiside mhp saflarına katıldı işte bu camia böyle bir camia .. Ülkücülüğün daha kelime anlamını bilmeyen 9 Işığı bilmeyen adamlar milliyetçiyim diye takılıyor ülkemizde malesef..
|