Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-29-2010, 14:36   #24
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
BenHur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu söz kime bilmiyorum ama heralde muhatap olarak yanlış insanları seçtiniz
Kürtlerin sorunları varken kürt olmayanların sorunları yokmuydu?
Yani sorunu sadece bir kürt sorununa indirgemeyin
Türkiyede bir demokrasi sorunu vardı ve kürtler de bu sorundan kendilerine düşen payı aldılar

Azınlıklar da kendilerine düşen payı aldılar
İnançlı insanlar da kendilerine düşen payı aldılar

Ama siz hariç hiçbirisi Türkiye Cumhuriyetini işgalsi siyonist İSRAİL ile bir tutma cüretini göstermedi..

Çünkü Türkiye ne işgalcidir ne siyonist..Kendi halkını mağdur eden bir takım gruplar iktidara gelmiştir ama bu Türkiyeyi bağlamaz...İttihat Terakkiyi nazara alıp OSMANLIYA sövene rastladınız mı?
Osmanlı Tarihinde bir ittihat sinek kadar yer kaplarken.Türkiye tarihinde yapılan hatalar kuruluşundan beli var.Deve ile sineği karşılaştırmak yanında iki eli karşılaştırmak gibi bir örnek verdiniz.Sizden iyisini beklemezdim.
Ben Türkiye siyonisttir veya onlar ile aynıdır demedim.O zalimliği yapanlar o siyonistler ile aynıdır gözümde dedim.Ki onu yapanlar ile Türkiye devleti bir birinden bağımsızdır.Ben kişileri suçladım.
Biz sadece Kürtler ezildi demedik.Tamamen Tüm Türkiye'de bulunan milletler ezildi.Asimile edildi.Bunu yapanlara ve onu yapanlara yapılanlara meşruiyet kazandırma çalışmasında olanlaradır iltifatımız.Biz TÜRK halkını veya başka bir milleti de suçlamadık.Çünkü yapanların Türklük ile uzaktan yakından alakaları yoktu.
Biz ezilen Tüm millet veya grupların hakkını savunuruz.Ben Kürt olmama rağmen bu denli Kürtleri savunuyorsam buda benim duruşumu açıkça gösteriyor zannedersem.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla