Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2010, 13:50   #6
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Caner ilk zamanlar GS'de müthiş oynuyordu, sahada basmadık yer bırakmıyordu, goller atıyordu...ben kewell'dan daha iyi bir oyuncu diyordum, öyle gözüküyordu çünkü..lakin bir zaman sonra onun fb'li olduğu gazetelerde çıktı..işte ondan sonra sanki 'sihirli bir fenerli değnek' değmişçesine değişti, amatörden daha beter bir halde hep oynadı...örneğin atletico maçında yaptığı inanılmaz hatalardan, gol yememize sebep olmasından daha ilk yarı dolmadan oyundan alınmıştı...daha sonrada hem defans anlamında hem hücumda takımı tek kelimeyle batırttı ! inanın yaklaşık kenardan getirdiği 10 topran 9'unu hep rakibe attı..orta açamadı, duran topları hiç kullanamadı bunun yüzünden galatasaray..ben bu nasıl oyuncu, oyuncumu bu diyordum..ben GS'nin tüm maçlarını seyrettim neredeyse bu sezon ve caner için galatasarayın guizası diyordum halada derim.. bu transfer olmadan önceki yorumlarımdada yazmıştım bunu, isteyen oraya bakıp görebilir..

şimdi fener kalkıp bu oyuncuyu almışsa ben ondaki bu müthiş değişimin ve sonra fenere gelmesini, gs'deyken fenerin gizliden devreye girmesine onu ayartmasına bağlıyorum..bunu GS'nin neredeyse tüm maçlarını başından sonuna kadar izlediğimden dolayı diyorum..yoksa caner'in son haftalarda oynadığı oyunu görse fenerliler bu transfere isyan ederlerdi !
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla