Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2010, 19:40   #7
Kullanıcı Adı
El Emin
Yavuz tamamen sana katılıyorum...

Zaten 28 şubat postmodern darbesi döneminde YÖK başkanı olan gürüz'ü tekrar göreve getirmesinden onun nasıl bir kukla olduğunu anlayabiliriz..

Şimdi birileri YÖK başkanını tekrar atamasında ne sorun var diyebilirler eğer 28 şubat dönemini incelememişlerse demeleri de kaçınılmaz ben kısaca açıklayayım..

YÖK başkanı gürüz tamamen askeri bir kukladır ve o dönemde kadrolaşmanın en fahişçesini en mesnetsizcesini yapmıştır üniversitelerin rektörlerine kadar atadığı adamların hepsi bir kukla ve 28 şubat döneminde özel okul dershane gibi kuruluşlara göz açtırmamıştır ve 8 yıl kesintisiz eğitimi savunup orta okul imam hatibin kapatılmasında büyük rol oynamıştır yani muhafazakar kesime kan kusturmak için eğitim sahasında kullanılmış biri ve verilen işi başarı ile yerine getirmiştir...

2000'li yıllarda görev süresi bitmiş ve cumhurbaşkanıda süleyman demirel halk olsun basın olsun herkes gürüz'ün tekrar YÖK başına getirilmemesini istemiş fakat Süleyman demirel tüm herkesi yok sayıp askeri bir emir alıp tekrar YÖK başına getirmiştir zaten bu olay kendisinin tekrar cumhurbaşkanı olmasına engel olmuştur ve olamamıştır...

3'lü koalisyon dönemi gelmiştir akabinde bu dönemde cumhurbaşkanı ahmet necdet sezer olmuştur ahmet necdet sezer'de direk onu koltuğundan indirmek yerine içten çökertmeye çalışmıştır fakat başarılı olamamıştır...
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla