Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2010, 01:29   #69
Kullanıcı Adı
HaArP
BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Anayasa Mahkemesi ve HSYK ile ilgili bazı maddelerin kısmen iptali ile ilgili olarak, ''CHP'nin istediği neyse adeta o yerine getirildi'' dedi.

http://www.haber7.com/haber/20100707...arar-cikti.php

Alıntı:
HaArP kardeşim, hem diğer maddelerdeki demokratikleşmelerle olsun hem de Anayasa Mahkemesi ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yapılarındaki demokratikleşmelerle olsun, eğer 12 Eylül 2010 tarihinde referandumda Evet kararı çıkarsa, bugüne göre daha demokratikleştirilmiş ve daha özgürleştirilmiş bir ülkemiz olacak. Yargıdaki kast sistemi de eninde sonunda kırılacaktır inşaallah.

AK Parti'nin 335 milletvekili var. AK Parti, 2011 Genel Seçimine kadar belki yeni bir Anayasa Değişiklik Paketini daha gündeme getirebilir. Ümitvar olmakta fayda vardır.
Kardeşim ümitvar olmak isteğini ve hassasiyetini saygıyla karşılıyorum... Lakin sana katılamıyorum kardeşim... anayasa mahkemesi bir karar verdiğinde bildiğin üzere ''emsal teşkil eder !'' bu itibarla Bu karar aynı zamanda 4ncü maddeye göre Anayasayı değiştirme aşamasında ''Esas'a girerim'' demektir ki Referandum'a gittiğinde Evet-Hayır çıkması bile önemli değildir bir daha Anayasa yapamassın demektir... ! Zaten bildiğin üzere Yeni Anayasa Teklif edilse bile ''Kapatma Tehdidi'' gelecektir...! ''Demokratikleşme'' Global olarak değerlendirilmelidir !
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla