Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-14-2010, 21:59   #101
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
BenHur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğru olan şeyi.Yani barış için adım atmalarını.Taliban daha fazla afghanlının ölmesinden daha fazla yoksulluğun gelmesinden başka neye yol açtı?
Savaş gibi barış da bir hak
Galip olmak islamın emri değil
Malup da olabilirsin
Aslolan burada AFGAN halkının geleceği ve daha fazla insanın ölmemesi
Çeçenleri ruslara karşı ezdirdiler
Afganları amerikalılara karşı ezdiriyorlar
sonuç ne olacak
AMERİKA

"aa taliban da çok yaman çıktı ben bu ülkeyi terk edeyim yada TALİBAN'A TESLİM OLAYIM mı diyecek?"
Barışın şartlarını oluşturmak gerek,dünya afgan halkının daha fazla acı çekmesini izlemek ile bıkmaz
Peehhh...
Bana pollyana diyene bak sen...
Barışmış...

Eğer antlaşmalarından sonra yeminlerini bozarlar ve dininize saldırırlarsa, küfrün önderlerine karşı savaşın. Çünkü onlar yeminleri olmayan adamlardır. (Onlara karşı savaşırsanız) umulur ki küfre son verirler.(TEVBE-12)
Biraz realist ol...
Hiç bir zaman barış kazanmıyor çünkü bu adamların istediği barış işgalin ta kendisidir...
Çok yazık afganları amerikalılara karşı ezdiriyorlarmışta rusları çeçenlere karşı ezdiriyorlarmış...
Bu adamlar keyiflerinden karşı koymuyorlar...Siyonizm ve onların şer ittifakları elini kolunu sallayarak müslümnan toprağını işgal edecek ondan sonra barış yapın...Hiçmi düşünmüyorsunuz bu adamların madem niyetleri barıştı niye saldırdılar haritada yakınında bile olmayan bir yere?
Size kalsa ototriteye uysunlar tamam desinler değilmi müslüman direnmemeli,müdafaa etmemeli...
MErak etmeyin ezilen edilen yok...
ORadaki insanlar direnmeyi şereflerinden ayrı görmüyorlar...
Senin mantığındaki insalardan destek beklemiyorum zaten sadece direnmeyin deyipte insanların kafasını karıştırmayın...

Bakbakalım dün sovyetler afganistandan nasıl atıldı...
Amerika vietnamdan nasıl atıldı...
İsrail lübnandan nasıl geri çıktı...
Bunlar hep direnişle oldu...