Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-15-2010, 01:54   #235
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AK Partim; Anayasa Mahkemesi'ne de, Yargıtay'a da, Genelkurmay Başkanlığı'nın 27 Nisan 2007 E-muhtırasına da dik durdu Allah'a şükürler olsun.

Başörtüsü Sorununu çözmek için
Anayasayı değiştirdik; elimizden geleni yaptık. Anayasa Mahkemesi, 5 Haziran 2008 tarihinde hukuku ve Anayasamızı çiğneyerek, üniversitelerde başörtüsü serbestliği getiren anayasa değişikliklerini iptal etti

Üniversitelerde başörtüsü serbestliği getirmeye çalıştığı için
Yargıtay Başsavcılığı'nca 14 Mart 2008 tarihinde AK Parti hakkında kapatılma davası açıldı. Anayasa Mahkemesi üyeleri tarafından 30 Temmuz 2008 tarihinde AK Parti hakkında 6'ya 5'le kapatılma yönünde oy kullanıldı. Anayasa Mahkemesi'nce siyasi partiler hakkında kapatılma kararı verilebilmesi için nitelikli çoğunuk olan 7 oy gerektiğinden dolayı AK Parti kapatılmaktan sadece 1 oyla kurtuldu.

Her şey bir günde olmaz! AK Parti, 7,5 yıllık iktidarında Türkiye'yi demokratikleştirmiş ve özgürleştirmiştir. Daha da iyi olacak inşaallah. AK Parti önümüzdeki yıllarda Türkiye'yi daha da demokratikleştirecek ve daha da özgürleştirecektir inşaallah.

Vayyyyyy.....

Sizin parti olunca 8 yıl yetmiyor, HER ŞEY BİR GÜNDE OLMAZ deniyor ama refah partisi sözkonusu olunca, hem de koalisyon halindeyken her şey olsun isteniyor

Anayasa mahkemesi iptal ettiğini bizde biliyoruz, hadleri olmadan, yetkileri olmadan yaptıklarını da biliyoruz.

Ama ben şunu söylüyorum:

Niye 8 sene beklediniz?

Niye bu mahkemenin yapısını değiştirip sonra başörtüsü kanununu çıkarmadınız da iptal edileceğini bile bile iptal ettirdiniz?

(bakın refahyol hükümetinin refah partisi kanadına olmadık sorular sorarsanız, suçlamalar yaparsanız size de çok sorular çıkar ve altından kalkamazsınız, madem HER ŞEY BİR GÜNDE OLMAZ o zaman bu sözü refah partisi içinde kullanın)

Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Herhalde yılların verdiği tecrübe olsa gerek...
Bence izlediniz bu videoyu...
Yeminle: Verdiğin linke tıklamadım.

Tıklamam da, el azizcilerden bahsetmeseydin belki tıklar bakardım ama onların ismini duyunca kesinlikle bakmam.

Konu redyellow tarafından (07-15-2010 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir..
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla