Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-16-2010, 19:00   #63
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ozaman bana komunizm ile ilgili şeyler sorma mademki merak etmiyorsun
hatta bilmek dahi istemiyorsun .
hoş bilmedigin bişeyede tukaka diye karşı çıkmanda çok cahilce safca.
ben komunizme karşı çıkabilirim. ama senin karşı çıkma hakkın yok.
cunku ben karşı çıkarsam bildigim bir şeye karşı çıkıcam .
bak sen kendin hem karşı çıkıyorsun hemde karşı çıktıgın şeyin nasıl bişey oldugunu bilmiyorum diyorsun.
yaşın kaşçtı senin?
yaşım 13

evet ben cahil olabilirm ama en azından okuduğum iki satır yazıyla birşeyleri körü körüne savunmuyorum.mantıksız yazdıklarımı çürüten yazılara saçma sapan seyler yazmıyorum evet ben cahilim çünkü gomunizmi merak etmiyorum çünkü ne halt olduklarını biliyorum komunizmi sadece ve sadece çalışanların hakkını savuuyor zırvalıklarını yapmıyorum.Komunist ülkelerin yaptığı vahşetleri ahmakça cevaplarla ben sadece komunizmden şurasını alıyorum demiyorum ben cahilim çünkü seni adam yerine koyup haftanın konuğu seçilmene destek veriyorum ben cahilim çünkü seni anlamak için iyi tanımak istiyordum ben cahilim çünkü kimi adam yerine konulup konulmayacağını bilmiyorum ben cahilim çünkü yaradılanı severim yaradandan ötürü düşüncesindeyim.Ben cahilim çünkü seni anlamak adına seninle konuşuyorum

Bu arada sana gomunizm ile ilgili hiçbirşey sormadım sormam bile senin gibi ne bildiğini bilmeyen birinden bilgi almam.Yanlış bildiklerini doğru bildiğimce anlatmak istedim.AMa cahil olduğum için kimin adam olduğunu ayırt edemedim.

ÖZÜR DİLERİM SENİ ADAM YERİNE KOYDUĞUM İÇİN CAHİLLİĞİME VER

Konu Ahmet Yasin tarafından (07-16-2010 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir..
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla