Konu
:
Genç subaylar kaos için devrede!
Tekil Mesaj gösterimi
07-21-2010, 16:28
#
34
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
HaArP
Nickli Üyeden Alıntı
EyvAllah kardeşim... Burada sıkıntı yok acizane muhalif de değilim... Sadece tartışma ve hassasiyetin yükselme alanlarını izah etmek istedim... ! Lakin Demokratik Açılım ile Pkk Tasviyesi ayrı ayrı değerlendirilmelidir... !
Hayır Kardeşim Acizane buna katılmıyorum... Sadece Reelde Kürt Halkının Temsilcisi gibi gördüğü Kısmın nedenleri sosyolojik olarakD emokratik Açılıma dahil edilmelidir... Kürt Sorunu başka Pkk sorunu başkadır... Birleşimden doğan şey Bilgi eksikliği ve İdeolojik yanlışlıklardır !
Burada Yapılmak istenen şey Kürt Halkına yapılan inkarcı ve İdeolojik yanlışlıkların yanı sıra İçimize yerleşen ''Kara Zihniyetin'' Kürt Halkına yaptığı ideolojik tesirin etkisidir Pkk'yı temsilci görmeleri... Bunun izahı gerekmektedir...! Minumum Seviyeye İndirilmesi Uluslar Arası bağlantılardaki Diplomasiye bağlıdır !
HaArP kardeşim, Kürt Sorunuyla PKK aynıdır demiyorum ki; PKK, Kürt Sorunundan beslenmektedir diyorum. Kürt Sorunu etnik bir sorundur; PKK bir terör sorunudur. PKK'nın etkinliğinin minimize edilebilmesi için uluslararası alanda yürütülecek diplomasi de elbette önemli ve gereklidir.
Cihannur
Açık Profil bilgileri
Cihannur nickli üyeye özel mesaj gönderin
Cihannur - Daha fazla Mesajını bul