Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-22-2010, 12:55   #9
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi ama o zaman koşullar farklıydı benim hak dediğim başbakanın filistin konusundaki hassasiyetidir... yoksa hakkı veren tanıdığım tek saadetlisiniz bu yüzden saygım var size...
o zaman koşullar farklı olabilir, ben de o zamanı eleştiriyorum zaten.

Başbakanın şimdiki filistin konusundaki tutumunu, davos olayını her yerde destekledim, hatta bunun için de beni başka yerlerde hep akpli diye banlamaya kalktılar

Başbakan o tavrı o zaman yapmıştır ve yanlış yapmıştır, bunu söylüyorum, adam kalkmış türkiyeye gelmiş, hiç bir sebep, yok cumhurbaşkanı istemedi, yok ortam farklıydı vs. halit meşal ile görüşmemeyi haklı gösteremez, yanlışa yanlış doğruya doğru demek lazım diye düşünüyorum.

Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
''Dünya Siyaseti'' her zaman olduğu gibi, çıkar, emperyal sistemlerle hukuk kılıflarıyla örtülüdür... Bazen kelimeleri dikkat ediyorumda çok basite indirgiyoruz acizane... Abd'nin Dönüşmeden önceki hali ve haklı sebeblere dayanmadan oynanamayan hukuk oyunu ile alakalıdır...! Dünya Siyaseti Müslüman olarak beğenmesekte acizane böyledir... ! Bu itibarla elini güçlendirmeden oynayacağın her oyun Müslüman kalbinde önemli yer tutar Erbakan gibi ! Lakin oyunu game over! yaparlar ! İnş... Anlaşılmıştır...
Yukarda sayın ertuğrul kardeşimize yazdım: Hiç bir sebep türkiyeye gelmiş halit meşali reddetmeyi haklı gösteremez.

Ülkene gelmiş kişiyi reddetmek elini güçlendirmez, bilakis zayıflatır.

Bakın başbakan filistin konusunda son zamanlarda sert çıktı, davosta kükredi, eli güçlendi mi zayıfladı mı?

Eğer halit meşal ile o zaman görüşmeyi kabul etseydi inanın şimdiki konumu taaa o zaman oluşurdu.

Ben böyle düşünüyorum.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla