Konu
:
5 Eylülde Kazlıçeşmedeyiz İstanbul !!!
Tekil Mesaj gösterimi
08-08-2010, 06:00
#
2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
AKıncı 34
Nickli Üyeden Alıntı
Başbakanımızın referandum mitinglerini sürdürürken biz İstanbullular heyecanla programa bakıyorduk acaba ne zaman gelecek diye...
Ve beklenen açıklama geldi...
Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak İstanbul mitingine yaklaşık 1 milyon kişinin katılımasını bekliyoruz.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda 5 Eylul2010 Pazar günü saat 16.00'da yapılması planlanan mitinge yaklaşık 1 milyon kişinin katılmasını beklediklerini belirtti. Ulaşım için bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Babuşçu, "Haydi İstanbul göster kendini" diyerek,butun istanbulu ...referanduma EVET mitingine davet etti.
AK Parti'nin İstanbul Mitinginin Eylül Ayına ve bir Pazar gününe denk gelmesi -veya denk getirilmesi- iyi olmuş. Havaların sıcaklığı azalacağı ve mitingin yapılacağı gün
hava
muhtemelen çok sıcak olmayacağı için, AK Partimizin Referanduma Evet İstanbul Mitingine katılım yüksek olacaktır inşaallah. AK Parti'nin Referanduma Evet İstanbul Mitingine katılımda katılımcı sayısı 1.000.000'u bulabilir mi? AK Parti'nin 5 Eylül 2010 Referanduma Evet İstanbul Mitingi, AK Parti'nin 15 Temmuz 2007 İstanbul Mitingi gibi büyük bir miting olabilir mi? Emin değilim. Yapılacak olan miting seçim mitingi değil referandum mitingi olacağı için 5 Eylül 2010 İstanbul Mitingine katılım
15 Temmuz 2007 İstanbul Mitingine olduğu kadar
yüksek olmayabilir. Bakalım, yaşarsak neler olacağını göreceğiz inşaallah.
Allah izin verirse AK Partimizin 2011 AK Parti İstanbul Mitingine katılmak istiyorum. AK Partimizin 5 Eylül 2010 Referanduma Evet İstanbul Mitingine katılıp katılmama konusunda kararsızım. Hayırlısı olsun.
Cihannur
Açık Profil bilgileri
Cihannur nickli üyeye özel mesaj gönderin
Cihannur - Daha fazla Mesajını bul