Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-19-2010, 15:51   #5
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
insanı kahreden bir haber. Oruç ailesinin yaşadıkları gerçekten çok üzücü. bazı yardım kuruluşları birşeyler yapmak için çabalıyorlar, yalnız anlaşılan yardımı en çok hakeden insanları bazen göremiyorlar. bazıları vardır gururunu pek önemsemez gider dilenir, veyahut yardım dağıtan kuruluşlara gidip yardım ister, akrabasına eşine dostuna durumuna anlatıp yardım bekler. Oruç ailesi gibi gururlu olduklarını tahmin ettiğim aileler ise bunları yapamadıklarından dolayı kötü sonlara maruz kalırlar. Hacı Oruç bence karısını ve çocuklarını düşünüp yardım istemeliydi. durumundan kimseye bahsetmişmidir acaba? Silvan halkının bu duruma sessiz kalacağını tahmin etmem. bu mübarek ayda yardım etmek için fakir insan arayan çok sayıda yardımsever bulunuyor. cemaatlere de yorumda fazla yüklenilmiş. yardım dağıtan cemaatler olmasaydı Hacı Oruç gibi intihar edenlerin sayısının kat be kat artabileceği ihtimalini unutmamak lazım. Ne olursa olsun Hacı Oruç intihar etmemeliydi. yazık etti kendine. çocuklarını eşini geride bırakarak bir anlık mutsuzluğun esiriolup canına kıydı. bu dünyada mutlu olmadı ama daha acısı ahiretini de kaybetti.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla