Konu
:
MHP'li Başkan 'Evet' Deyip İstifa Etti
Tekil Mesaj gösterimi
08-26-2010, 08:29
#
2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Yalçın KARACA
Nickli Üyeden Alıntı
Rotasını halktan tarafa değilde vesayetcilerin tarafına döndüren siyasi partilerin bu ülkede akibetleri pek hoş olmamıştır. MHP nin içerisinde vicdanının sesini dinleyerek kararlarında hakkaniyet taşıyanlar birbir dökülüyor eminim tabanıda bu hassasiyeti dikkate alacaktır.
MHP'nin Anadolu'daki milli ve manevi değerlerimize bağlı tabanının büyük çoğunluğunun 12 Eylül 2010 Referandumunda 'Evet' oyu kullanacağını tahmin ediyorum. MHPli olup da 12 Eylül 2010 Referandumunda 'Hayır' oyu kullanacakların çoğunun; deniz kıyılarında yaşayan, milli ve manevi değerlerimizden kopmuş, CHPlileşmiş, laikleşmiş hatta bazıları laikçileşmiş MHPliler olacaklarını tahmin ediyorum.
Eğer bu tahminim tutar da Anadolu'daki millli ve manevi değerlerimize bağlı MHPlilerin büyük çoğunluğu 12 Eylül 2010 Referandumunda 'Evet' oyu kullanırlarsa, referandum sonucunda Evet oyları % 70'ler seviyelerine ulaşabilir; yok eğer tahminim tutmaz da Anadolu'daki millli ve manevi değerlerimize bağlı MHPlilerin büyük çoğunluğu 12 Eylül 2010 Referandumunda 'Hayır' oyu kullanırlarsa, öyle bir durumda Evet oyları % 55'ler seviyelerinde çıkacaktır diye düşünüyorum.
Cihannur
Açık Profil bilgileri
Cihannur nickli üyeye özel mesaj gönderin
Cihannur - Daha fazla Mesajını bul