Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-26-2010, 14:50   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok haklısınız.

MHP artık halkın değerleri ile barışık vizyondan elit ve jakoben anlayışa kayan yönü ile statükonun kolu kanadı olmayı tercih etmiş durumda. Orta sınıfa talip olup yaşam ve giyim kimliğinde dönüşümleri olanları avlamayı düşünürken ruhen kimliğinden ödün vermeyenleri kaybetmeyi hiç düşünmemiş olmalı.

Aslında deniz kıyılarında yaşayanların dini değerlerinin yozlaştığı bir manada doğru olsada genelleme yapılmaması kanaatindeyim. Deniz kıyılarını işgal edenlerin bir çoğu ak partili ve diğer partililer arasından da olabiliyor. Artık bizler ve insanlarımız dini kaidelerine çok bağlıda olsa tatil anlayışı içinde bu zaaf sergileniyor.

Milli ve manevi değerlere sahip çıkan tabakanın büyük coğunluğu evet desede halkımızın içinde sezinleyebildiğim kadarı ile bu işe parti nazarı ile bakan insanlarımız var. Arkadaşlarımıza bakıyoruz namaz anlayışı cami safları ile süslenmiş olsada referandum konusunda bilgi eksikliğinden ötürü gelişmelere sıcak bakamıyor.Bu durumun daha çok insanların bilgilendirilmesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Entellektüel ama dini normlara sahip araştırma kültürüne hakim arkadaşlarımızın az da olsa varlıkları ile kalan kısa zaman diliminde aktif çalışarak umarım kararsızları etkilyeceklerdir.
Deniz kıyılarında yaşayan vatandaşlarımız arasında milli ve manevi değerlerimize bağlı insanlar da vardır; ama şöyle bir incelediğimizde özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarında yaşayan vatandaşlarımızın önemli bir bölümünün milli ve manevi değerlerimizden uzak CHP Zihniyetli kişiler oldukları görülür.

Referanduma doğru, referandumda 'Evet' oyu kullanacak vatandaşlarımızın sayılarının her geçen gün daha da artacağını tahmin ediyorum. Çünkü 12 Eylül 2010 Referandumunda 'Hayır' oyu kullanmanın hiçbir mantıklı ve makûl gerekçesi yokken, 'Evet' oyu kullanmanın onlarca mantıklı ve makûl gerekçesi vardır.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla