Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-14-2010, 23:09   #51
Kullanıcı Adı
El Emin
En Aktif Üye: AKıncı 34 , BeDeVİ, Beylerbeyi,Cihannur, Cihan_ŞümuL,cnntülfirdevs ,Feride, Furkanca Bakış, Delilin NuR, Mavera, Meçhul,Ruh-i zar,unnamed, akgurbetci
,(*NuSReT*),.:Ay_Yıldız:., Hüdaverdi,Noktaların Efendisi

En Ciddi Üye: Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez, Akl-ı Selim,Hakan Özkan

En Çok Rastladığınız Üye:AKıncı 34 , BeDeVİ, Beylerbeyi,Cihannur,Meçhul

En Fanatik Üye: Hüdaverdi, KaraEsref

En Tatlı Başbelası üye: cnntülfirdevs,Feride, Furkanca Bakış, Delilin NuR,,.:Ay_Yıldız:.,Beylerbeyi(Yeter murat abi nedir senden çektiğim.)

En Karizmatik Üye: Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hakan Özkan

En Kibar Üye: Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hakan Özkan,Minikkelebek,HaZaNCiCeGi

En Komik Üye: Mavera( vermiş olduğu cevaplar.),.:Ay_Yıldız:.,Beylerbeyi,Noktaların Efendisi

En Daimi Üye:Mavera,unnamed,.:Ay_Yıldız:.,Beylerbeyi,Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hüdaverdi, KaraEsref,Ak_Kelebek, Akl-ı Selim,Noktaların Efendisi

En Heyecanlı üye: Hüdaverdi

En Sabırlı Üye: .::NûN::.,Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hakan Özkan,Minikkelebek,Gönülden

En Sakin Üye:Ukbâ ,Adem Etyemez,Hakan Özkan,.::NûN::.,Minikkelebek,Gönülden, Yalçın KARACA,HaZaNCiCeGi

En Özgürlükçü üye: Furkanca Bakış,AKıncı 34 Ve Ben.

En Aykırı üye: Hüdaverdi,KaraEsref

En iyi Yorum yapan Üye: Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hakan Özkan,Minikkelebek,HaZaNCiCeGi

En Anlaşılamaz üye:Asi isyankar,Hüdaverdi,KaraEsref ( Ayıramadım bu ikiliyi )

En Özlenen üyeler: özgün genç,Leyal,kübra,[O]bjektif (ama elhamdulillah hepsiyle muhabbetimiz devam ediyor.)

Uzun bir aradan sonra en listesi hazırladım.Listede bulunanlar rep vermez iseler..Düşünürüz...

Konu El Emin tarafından (09-15-2010 Saat 08:04 ) değiştirilmiştir..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır