Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-17-2010, 02:00   #120
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
ben ilk olarak recep tayip erdoğan adını amcamın eşinden duydum o zaman giresunda yaşıyordum.tayip erdoğanın istanbul belediye başkanlı yaptığı zamanlardı.yengem onu çok güzel anlatmıştı bana hizmetlerini anlatmıştı.hepise düştüğü zaman çok üzülmüştüm.dönemin haber spikerlerinden reha muhtarın başbakanımıza yüklendikçe benim sevgim dahada arttı.heleki hapisten çıkıp parti kuracağı günü açıklayınca çok sevinmiştim.ve süreç böyle gelişti.başbakanımız partiyi kurdu benim yaşım küçük olmasına rağmen ailemi recep tayip erdoğanı anlattım.onlarda kurulan partiye hemen üye oldular.ilk seçimlerde oy kullanamadım yaşım tutmadığı için ama hemen ertesinde yapılan yerel seçimlerde ilk desteğimi oy kullanarak yaptım.ardından heryerde her ortamda başbakanımızı savundum.büyük suçlamalar karamalar yapanlara hep bir cevabım oldu.bundan sonrada sonuna kadar başbakanımızı heryerde savunanlardan olacam.artık inanıyorumki yüzyılda bir gelen lider recep tayip erdoğan.işte ben bu lideri desteklemekte çok ama çok gurur duyuyorum.referendumdan iki gün önce tesadüfen kaynarcadaydım pendik kaynarca bide ne görürüm tayip erdoğan gelmiş.keşke yanına yaklaşabilsem istedim birkez elini öpmek istedim.ama olmadı.şimdi tek dileğim var birkez olsun başbakanımızı yakından görüp elini öpmek kimbilir belki birgün nasip olur.o sevgilerin en güzelini hak ediyor.Allah onun yar ve yerdımcısı olsun.
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla