Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-20-2010, 19:23   #17
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Öncelikle cesaretinden ötürü teknik adamımızı, 36 yasındaki ibrahim üzülmezi, bitmeyen enerjisi ile zapo'yu toramanı koybasıyı tebrik ediyorum.. aurello'nun yerine boboyu alması gercekten cesaretti.. nihatı oyunda tutmasının sebebş ise sakatlıklar.. ilk onbiri gordukten snra olası degisiklikler nihat cıkar holosko girer nobre cıkar bobo girer guti cıkar tabata girer demistim.. zorunlu degisiklikler olmasa tahminlerim tutacaktı ama işte sakatlıklar.. maçın hakemi uzun uzun konusulur ilk yarıda dengesini kaybetmesi ile macı katletti hakem.. bilicanın quaresmayı tekmelemesini 3 kere es gecti.. besiktas'ın fener ile son 3 macı gozunuzun onune gelsn kadıkoydeki.. hep hakem etken olmustur.. delgadoyu attıgı mac kazımın yarım metre tactan cevirip attırdıgı gol ceza sahasında kazımın elle topu tutması gecen sene kazı olayı aklıma ilk gelenler.. cuneyt cakır veya baska bi hakem icin demiyorum türk hakemleri bu macları kaldıramıyor kim ne derse desin.. getirsnler yabancı hakem 1 sene derbiler icin bak snra bizim hakemleri gor ekmek elden gidio deyip calarlar dudukleri.. turk hakemlerine destek boyle olur.. cenk bu takımın as kalecisi olmustur dun kutluyorum kendisini.. ibrahim uzulmez 40 yasına kadar oynayacagım diye haykırmıstır.. shuster ise benim yapabilecek daha fazla sey yoktu dedi. haklı sansızdı 2 sakatlık planlarını bozdu eksik kalma korkusundan dolayı 70 de boboyu oyuna aldı.. fener dun etkili pozisyonlara girdi ancak bu onun becerisi degil karabukte besiktasla oynarken kaleci ile karsı karsıya elli kere kaldı.. mesele bunları atmaktı.. ama atamadı kmse fener ii oynadı demesin lutfen besiktas iyi mi oynadı derseniz 2 oyuncu sakatlanıyor ve hamle gucunuz kalmıyorsa cok iyi oynadı..

kocaman ile Shuster arasındaki fark ceraset biri alex'i cıkarıp oyuna cristianı alır digeri aurelloyu cıkarp yerine boboyu alır..
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla