Bu forumda ve yönetimde Nur cemaatinin ağırlığı var .
Forumda Önde giden atlılar bölümünde özellikle bir cemaate yönelik alt başlıkların kaldırılmasını istedik yönetim kaldırmış bölüme girdim bakim nasıl olmuş diye birde ne görim o ne 5 tane aynı cemate yönelik sabit başlık var . Kaldırın o sabit başlıkları forumun vitrini bu değil böyle olmamalı .
Bazı arkadaşlar bilir ben bir çok büyük forumda Nur cemaatini vede Fetullah Gülene yapılan haksız eleştiriler karşısında Nur cemaatini ve Fetullah Güleni savunmuş birisiyim fakat bu forumda Fetullah Gülen ve Nur cemaatine antipati duymaya başladım .
Forumun tepesinde radyomuz olsun her gelen radyomuzu dinlesin flatcaste gelip kimse radyo dinlemekle uğraşmaz bırakın bir çoğu nick bile almayı beceremez ama sanırım beceremiyorlar .
Refarandum sürecinde bir çok üyemiz facebook'un tadını aldı artık ordan ayrılıp buraya zaman ayıramıyorlar . Buna karşın bizlerde elimizdeki sayfalardan forumun reklamını yapabir yeni üyeler kazandırabiliriz foruma .
Forumda komik resimler ,karikatür ve komik videolar bölümünün ayrı ayrı yöneticileri olmalı vede bölümle ilgilenmelidir eğlencede olmalı forumda ..
Ayrıca arkadaşlar forumda sayılı yazarlardan paylaşım yapıyorsunuz biraz değişiklik yapalım değilmi ?
Konu EZEL tarafından (09-30-2010 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir..
|