Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2010, 12:33   #144
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yönetime çok yüklenilmiş. eğer böyle yüklenmekle forumun canlanacağını düşünüyorsanız buyrun devam edin. başlık açılmış herkes düşüncesini belirtmesi gerekirken, öneri getireceğinize yönetime saldırıyorsunuz.

en ufak bişeyde "yok efendim ben gidiyorum", "mesajlarımı silin", "pılımı pırtımı topluyorum hadi eyvallah" deniliyor. aynı partiye gönül vermiş insanlarız ama çok farklı konuları farklı şekilde düşünüyoruz. Yönetim hangi birimizi memnun etsin? aşağı tükürseler sakal yukarı tükürseler bıyık. iki tarafı da memnun etmek için çaba gösteriyorlar ve ben samimiyetlerine inanıyorum.

foruma ilk girdiğimde banlanmıştım. banlayan kişi de meşhur "ban meraklısı bir bayan yöneticiydi" şuan aramızda değil. o banı haketmemiştim ama forumda bulunduğum 3 yılı aşkın süre içerisinde üslubumun bazen çok bozulduğunu, çok gereksiz çıkışlar yaptığımı, bazı üyeleri kırdığımı, hakaret ettiğimi görüyorum. ban yedikten sonra her ne kadar o yöneticinin yaptığı forumu bağlasa da foruma küsmedim, 2 haftalık banımı başka bir yönetici "banı haketmediğim gerekçesiyle" kaldırmıştı. bazı kişilere kırılıp foruma küsmeyin.

Allah yönetimdekilere sabır versin. Bir ara forum oldukça yoğundu ama o dönemde bile bazı sözlere bu denli tahammül edilmiyordu. En ufak bir tartışmada konu kilitleniyordu. Yani birilerimiz çıkıp yöneticilerde Nurcular ağırlıkta diyoruz ama Hocaefendiyle ilgili açılan başlıkta 10-15 sayfa yazı yazabiliyoruz. Hocaefendiye sonsuz hürmet ve saygı duyuyorum yalnız bazı sözlerini tasvip etmiyorum. Hocaefendinin bu sözlerini forumda en sert şekilde eleştirenlerden biri de bendim. hiçbir mesajım kıyıma uğramadı.

yönetimde Nurcular ağırlıkta sözlerinin önüne geçilmesi için benim gibi yobaz olan Akıncı, Hüdaverdi ve Furkanca Bakış kardeşlerimden biri yönetime alınabilir. böylece kısmen de olsa denge sağlanır. bu başlık altında öyle mesajlar gördüm ki sanırsın ellerinde beyzbol sopaları, kavgaya gidiyorlar! bu başlık forumun canlanması için üyelerden öneri getirilmesini talep ediyor, yönetime saldırmayı değil.!
laf çakma bana olm...
kuralları çiğneyen ben değil yönetim...
yada yöneticilerden biri...
kendini biliyor zaten...
anlatabildim mi...

Konu EpiVaTeS tarafından (10-01-2010 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir..
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır