Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2010, 00:46   #42
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Numan Kurtulmuş'un AK Parti'den kayda değer oranda oy alabileceğini zannetmiyorum. Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi'nden bir miktar oy alabilir diye düşünüyorum.

Saadet Partisi, 2002 Genel Seçiminde % 2,49, 2007 Genel Seçiminde ise % 2,34 oranında oy almış olan bir siyasi partidir. Bu sonuçlara göre Saadet Partisi'nin % 2,5'luk bir siyasi parti olduğunu söyleyebiliriz. 2011 Genel Seçiminde Saadet Partisi'nin ortalama % 2,5 oranındaki oyunun % 1,5 oranındaki bölümü Saadet Partisi'nde kalsa, % 0,5 oranındaki bölümü Numan Kurtulmuş'un kuracağı siyasi partiye gitse, geri kalan % 0,5 oranındaki oy da, bazı kardeşlerimizin Milli Görüş Hareketinin önce rezil rüsva ve perişan edilmesinden sonrada parçalanıp bölünmesinden dolayı duyacakları tepki sebebiyle AK Parti'ye gidebilir.

2011 Genel Seçiminde AK Parti % 50 civarında, Saadet Partisi % 1,5 civarında, Numan Kurtulmuş'un kuracağı siyasi parti ise % 0,5 civarında oy alabilir diye düşünüyorum. Eğer 2011 Genel Seçiminin sonucunda AK Parti tahmin ettiğim gibi % 50'ler civarında oy alırsa 3. kez tek başına iktidar olacaktır. 2011 Genel Seçiminden sonra CHP-MHP Faşizm Koalisyonu kurulmasını hayal edenlerin hayalleri
Numan Kurtulmuş'un Saadet Partisi'nden istifa etmesiyle birlikte suya düşmüştür diye düşünüyorum.
teşkilat içine girin derim..
halk içine çıkın ve nabız yoklaması yapın derim...
daha sonra fikirlerinizin değişeceğine inanıyorum...