Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2010, 02:59   #6
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Kürtlerin ana dillerinde eğitim istediklerini vurgulayan Yıldız, "Kürtler, eğitim öğretim sezonu başında çocuklarını okula göndermedi. Bir sivil itaatsizlik eylemini gerçekleştirdi.

yav bu adama "vekilim" demekten utanıyorum. Kendisi Batmanlı değil ama Batman milletvekilliği yapıyor. Batman'ın 2 BDP li vekili var ikisi de D.Bakırdan ithal. Batmandan milletvekili seçebilecekleri birilerini bulamamalarından dolayı da gurur duyuyorum.

bazı azılı pkk liler dışında okul boykotu tut-ma-dı. BDP nin etkili olduğu kenar mahallelerde okullar ihtiyaçlara cevap veremiyor. 9.sınıflar bazı okullarda 85-90 kişilik sınıflarda eğitim görüyor. bu seneyle geçen sene arasında öğrencilerin devamı konusunda en ufak bir azalma gözlenmedi. adam nasıl kalkıp "kürtler çocuklarını okula göndermedi" diyebiliyor? birkaç kişi gitmediyse onlar Kürttür, okula gidenlerse Kürt değil haindir yaklaşımında bulunan bir zihniyetten bahsediyoruz. okula giden her öğrenciyi potansiyel hain olarak gören bu zihniyetten midem bulanıyor.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla