Konu
:
Genç Olsaydım Dağa Çıkardım...
Tekil Mesaj gösterimi
10-14-2010, 18:33
#
16
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Adem Etyemez
Nickli Üyeden Alıntı
diyarbakır cezaevi bu fikrin temelinin atıldığı belkide planın yapıldığı yerdir...sonraki süreç ise yetişmesine ve kök salmasına yardım etmiştir..
ne yapabiliriz o zaman ? pkk dağa çıkıp asker vurdukça haklı mı sayılacak ? ben sana vurdum deyip yanağımızı mı uzatalım pkk ya ?
adamlar dayak yediyse gitsinler kendilerini dövenlerle uğraşsınlar. 19- 20 yaşında ağzı süt kokan askeri neden vuruyorlar?
imamları katlederek mi pis emellerine ulaşacaklar ? 4 gün önce yine dükanlar kapalıydı, esnaf kepenk kapattı, cumartesi günümüz zehir oldu. okullar boykot ediliyor. referandum oluyor halkın iradesine engel olunuyor? bölge halkı fakir diyoruz, devlet yardım etmek için iş makineleri getiriyor adamlar yakıyor.
yıllardır kürtçe kürtçe diyorlar devlet TRT 6 yı kuruyor. pkk lılar çıkıp"trt 6 da çalışan kürtler de izleyen kürtler de haindir" diyor.
miting yapıyorlar ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar,polisleri taşlıyorlar, dükanların camlarını indiriyorlar. halkı tehdit ediyorlar.
kısacası ne kadar pislik, ne kadar hayvana dahi yakışmayan icraat varsa pkk lı şerefsizlerde var. katlettikleri imamlardan tek bir tanesinin sakalının bir telini tüm pkk köpeklerine değişmem.
pkk lılar hayvanlardan daha aşağılık mahlukturlar. önce hayvan olmaları lazım daha sonra insanlaşıp adam yerine konabilirler. yok eğer böyle devam edeceklerse alayının canı cehenneme.
Beylerbeyi
Açık Profil bilgileri
Beylerbeyi nickli üyeye özel mesaj gönderin
Beylerbeyi - Daha fazla Mesajını bul