09-20-2007, 14:13
|
|
|
Türkiye Genelinde Bir AK Forum Platformu
Alıntı:
huzur33540 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
feyza Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu konuda teşkilatlarımıza güvene bilirsiniz çünkü hiç bir zaman rehavete kapılmadık. Akparti teşkilatları
herzamanki gibi çok güzel çalışmalarla halkın içindeler
Forum olarakta ileriki günlerde çok güzel çalışmalar yapıcaz tabiki üyelerimizin desteği ile
|
bizler partimize ve taşkilatımıza güvendiğimiz için burdayız. Ama bazı şeyleride gözden kaçırmamamız lazım. Mesala bugunki partmize oy verenlerin kendi bölgelerindeki gerek il, ilçe gerkse belde yönetimlerinden çok uzak olduklarını hatta bunların yer yer teşkilat birimlerindeki (yöneticileri) kişileri benimsemiyorlar. Tabiki Ankara bunların il il, ilçe ilçe, belde belde sebeplerini bilemez.
Teşkilat yönetiminin halktan uzak ve teşkilatın sadece yönetimdekilerle sınırlı olunmadıgı hatırlatılmalı. Çünkü teşkilatın ilk basamağı üyedir. üyeler bir araya gelerek teşkilatı oluşturur. üye yoksa teşkilattan yoktur.
evet ne diyordum; bugünki başarımızı sadece teşkilatımıza bağlarsak yanlış olur. Çünkü ERDOĞAN ve GÜL aşıklarına haksızlık yapmış olacagımız kanaatindeyim.
TÜRKİYE SON 50 yıldır hiç bukadar hizmet görmedi. KöyDES hizmetleri ile güneydoguya giden hizmetlerimiz elbette sonuçsuz kalmıcağı kanaatindeym. Diyarbakır' da tuncelide inş. bizim olacak
Varsa kuusrlarımız affola selametle Allaha emanetsiniz !
|
evet haklısınız tabiki sadece teşkilatların sayesinde değil bize detek olan üyelerimiz ve güvenenen oy verenlerin sayesinde ayrıca ben başarıların ekip olarak kazanıldığına inanıyorum
il , ilçe, belde ve mahalledeki tüm teşkilat çalışanlarımızın emeklerini asla inkar edemeyiz en üst birimden en alt birime kadar herkesin bu başarıda payı vardır
"Teşkilat yönetimi halktan uzak ve teşkilat sadece yönetimdekilerle sınırlı "Ak parti mizde asla hiç bir birimde böyle bir yaklaşım yoktur
|
|
|