Konu hakkında elle tutulur gözle görülür açıklamalar yapmanızı beklerdim. Somut objektif açıklamalar, icraatlarını, çabalarını göstermenizi beklerdim. Yakın tarihte böyle ve dahada kötü bir tablo oluşmuşken bu tür övmeleri kayda değer bulmuyorum.
Erbakan statükoyu ne zaman anlatmış nasıl anlatmış bir göstersenize bize. Onun anlattığı siyonizmde AK Parti siynozmin bir taşeronu, Gülen Hareketinin çabalarına diyaloğun meyvelerine vatikan projesi deniyor. Bu nasıl anlatmak böyle

Erbakan Zaman gazetesine verdiği röportajda ergenekon hakkında 'bu konuda hiçbirşey bilmiyorum' diyor. Hani biliyordu statükoyu siyonizmi ?? neymiş kemalistlerle kavga başlatmışmışmış!! Birşeyle kavga başlattılar ama bunlar kemalistler değil, muhafazakarlarla , gülen cemaatiyle hatta bu ülkeye bir faydası dokunacağı gözüken Numan Kurtulmuşlar kavga başlattılar. Bu konuda komunistlerle kıran kırana yarış içinde gözüküyorlar. Açıklamalarına pes diyoruz.
Erbakan ergenekon hakkında yorum yapamadı bilmiyorum dedi. Diğer malum siyasetçiler gibi bu Türkiyenin yıllarını emeğini kanını parasını tüketmiş ihanet çetesine bir çizik bile atamadı ;