Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2010, 23:21   #187
Kullanıcı Adı
Ruh-i zar
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Para meselesi bu işin özü değil.FEM dershaneleri pahalı gelebilir daha pahalı dershaneler de var.Verilen para alınan hizmetin karşılığıdır.Burada ben abes bir iş görmüyorum.Yıllık 40 bin TL lik kolejler de var...Meseleyi az para çok para kısır döngüsüne çekmeye gerek yok.Abi yada abla dediğiniz insanlar sorumluluk sahibi insanlardır.Herkesin bir işi vazifesi vardır ve koşturur mesele bunlar değil.Ve herkes evin iaşesine katkı sağlar ile göre değişebilir..
Şunların yurdu bukadar bunların yurdu bukadar şeklinde mukayese olmaz..

Cemaatin metodolojisine yabancı hareket tarzını bilmeyen kendince eleştirebilir.
Ama bu insanları rencide edeni de ben rencide ederim
Adım gibi biliyodum böyle bi 'yanıt' geleceğini..
O kadar kişiyle konuştum bu konuyu düzgün bi cevap verebilen olmadı henüz
Halbuki eleştirmek amaçlı değil işi çözemediğim için haksız eleştiri yapmak istemediğim için soruyorum bu soruyu.
İlla gel eleştirdiyosunuz..

Daha pahalı dershanelerden banane.
Ben bu dershaneyi soruyorum Ankarada Maltepeye gittim 3 sene girip çıkmadığım yer kalmadı az çok biliyorum sistemi.
Öds sınıfındaydım evet çok güzel hizmet veriyolardı aşırı şekilde ilgileniyolardı.
Aldıkları paranın her kuruşunu hakediyolardı.
Ama diğer sınıflara aynı ilgiyi alakayı hizmeti göstermiyolar nedense..

Mesele abilerin ablaların aldıkları sorumluluklar değil.
Mesele bunların giderlerinin diğer öğrenciler tarafından karşılanması.
Madem sorumlulukları var o zaman versin cemaat bi şekilde emeklerinin karşılığını.
Neden öğrencilerden istekleri dışında karşılanıyor bu giderler?

Üstteki gibi siz yabancısınız konuya anlamazsınız dicekseniz hiç bişey demeyin daha iyi.
Ruh-i zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla