Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2010, 14:44   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Faşist feministler

Bana göre ise,en güzel gençlik yıllarında beğenilmeyen ve kendisini güzel bulmayanların kendilerine aktıkları sıfat.

Sanki 3 çocuk meselesinde erkek sadece mazeme verecek,tüm geri kalan işleri doğum-bakım-büyütme-eğitim-eve para getirme-evlendirme-torunlarına bakma vs. gibi işleri kadın yapacak.
Bunların zihniyeti bu kadar.''Bu beden benim'' diyebilecek kadar sapıtmış haldeler.Snaki erkek sadece kendi işine bakacak,hiç uğraşmayacak evle ilişkisini çocuk yaptıktansonra kesecek
Tek çocuklu olsa gerek bu feministler.

Geçen habertürkte sanırım,imam nikahını tartışıyorlar,kadının üstünde baskı mı diye.Karşılarına da koymuşlar bir hacı hoca yaşlı birisini,nasıl laf soksam da üste çıksam derdindeler.

Başbakan ne demiş ''“Kadın erkek eşitliğine inanmıyorum, kadın ve erkek farklıdır, birbirinin mütemmimidir (tamamlayıcı)'' bu sözden daha doğal söz olamaz.Kadın erkek zaten her yönüyle farklı,''farklıdeğildir'' diyen ya salaktır ya da salak numarası yapıyordur,başbakan hak talep konusunda ayırt etse hadi neyse
Bu sözden kadınlar nem kapıyorsa,erkeklerinde kapması lazım otomatik olarak.

Bu faşist feministlere iyi bakın,dini çok sorgularlar,bu yüzden her yönüyle tehlikeli bir topluluktur.
Başörtülülerin haklarını savunmayan kişilerin,kadın haklarını savunma çabaları sadece lafta kaldığı gibi,arkasında çıkar olduğunu gösterir.