Alıntı:
hayatiyenicag Nickli Üyeden Alıntı
Cemaatin yaptığı icraatlar çok faydalı buna bişey diyemem ama Hocaefendinin söyledikleri beni çok üzüyor..Yahudi ve hristiyanların cennete girebileceğini iddia ediyor..Oysa muharif incil ve tevrata iman etmiş bi iansan nasıl cennete girer?..Allah'a haşa 3 diyen nasıl cennete girer?..Yahudi olmayanlara GODİN diyen, onların malını canını helal kılan nasıl cennete girer?..İsrail'in MAVİ MARMARA saldırından sonra yaptığı açıklama hüsran..Cemaatin icraatları harika fakat itikad konusunda şüphelerim var..Cemaate mensub olanların hepsi bçyle demiyorum..Hocaefendi'nin bu sözleri yanlış..Eğer benim bir yanlışım varsa biri beni düzeltsin..
|
Sizden bir ricam olacak. "Yahudi ve hristiyanların cennete girebileceğini iddia ediyor" Bu cümle nerede geçiyor?İnternette her yerde dolaşıyor bende merak ettim hani şimdiye kadar kimse gidip de orjinal dergi metnini taratıp da koymamış o yüzden havada kalan bir iddia bence bu..Her ne kadar kendisine karşı bir sempatim olmasa da bu bence ağır bir iddia ama beni aydınlatırsanız da çok memnun olurum çünkü gerçekten merak ettiğim ve üstünde durduğum bir konu.Hayırlı günler.