Öncelikle adamın uğradığı haksızlıklar beni ilgilendirmiyor Asi_isyankar arkadaşım..
Bu ülkede bir sürü insan haksızlığa uğradı bir sürü zümre , 28 Şubat sürecinde dindarların üzerine gidilmedi mi ? Neler yapıldı kalkıpta birisi dediğin gibi bi tepki verdi mi ? Hadi tüzel olarak incelemeyelim kişilere inelim 12 Eylül zamanı işkence göre Ülkücü'ler örneğin Muhsin Yazıcıoğlu adamın çektiği işkencenin 10/1 ' ini çekmişmidir o ezilen dediğin insanlar hangisi vatanına karşı cephe almıştır.. Özgürlükten kasıt gerekirse bölücü başının propogandasını , sempatizanlığını yapmaksa yemişim öyle özgürlüğü ben..
Abdullah Öcalan demişsin barış istiyor bu adam barış istese ne olur kaç köyümüzü yaktı bu adam kaç insanımızı öldürdü katil bu adam Türkiye'ye yakın tarihte en büyük zararı veren it.. Bu adam şimdi kalkıp değiştim dese ben artık Türkiye'yi çok seviyorum dese bunu kucaklarmısın sen yada Türkiye kucaklar mı bu adamı.. Ahmet kaya'nın şarkıları iyidir güzeldir buna kimse bişey demez bende lise dönemlerinde çok sevdiğimde o bir kaç şarkıyı saatlerce dinlerdim peş peşe fakat gel gör ki bu şarkılarda bile hatırladığım sözler yani ne bileyim şiddet içerikliydi yani ben bu adamın samimi olduğuna inanmıyorum.. Bu adamda Türkiye'nin önüne atılmış bi yemdi belkide bi kuklaydı kullanıldı oda diğerleri gibi rafa kaldırıldı..
|