Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-15-2010, 18:17   #7
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar artık bu konuyu bu forumda tartışmak çok sıkıcı gelmeye başladı bana ve eminim birçok arkadaşımıza da. Konunun başlığı başka, içerik bambaşka. Yok efendim Ahmet Kaya şöyle bir adammış, böyle bir adammış diye.

Kimse kimseyi sevmek, dinlemek, baş tacı etmek zorunda değil. Böyle bir zorunluluk olmadığı için her defasında rahmetli Ahmet Kaya hakkında olumlu olumsuz cümleler sarfetmek niye?

Başlıkta ''Ahmet Kaya hakkında ne düşünüyorsunuz?'' gibi bir soru mu soruldu size? Sorulmadığına göre o zaman neden her açılan Ahmet Kaya konusunda görüşlerinizi dile getiriyorsunuz? Dile getirmekle kalmayıp hakarete varan cümleler kurmaya devam ediyorsunuz?

Sizin özgürlük anlayışınız bu mu?! Düşüncelerinize aykırı davranan yahut tersini düşünen insanlara saygısızca davranmak mı?!

Bundan böyle Ahmet Kaya ile alakalı açılan başlıklarda sizlerden rica ediyorum konuyu saptırıp sağa sola çekmek yerine, beğeniyorsanız bunu dile getirin, beğenmiyorsanız konuya yorum yapmayın! Bırakın düşünceleriniz sizde kalsın. Sizin düşüncelerinizi merak eden olursa da onlara özel olarak gidip anlatırsınız istediğiniz yerde istediğiniz zaman düşüncelerinizi! Ama bu forumda artık bu konuyu tartışmayı bırakın!
Benim iç haykırışlarımı dillendirmişsiniz ALLAH razı olsun.
Forumda her konu böyle oluyor.
A şahısla ilgili konu açılır.A şahsı karanlamaya başlar.
Konuyla alakalı olsa amenna.Fakat konu A'da başlıyorsa Z'de bitiyor.
Ayıptır! Fasit dairelerinden ibaret kalıyoruz!
Biz söyleyince zaten Hazımsız,Eleştiriye tahammülsüz oluyoruz.
Artık onu dillendirmektende vazgeçtik.
Siz dile getirmişsiniz tekrar tekrar bin kere ALLAH razı olsun diyorum ablam.
Yeter artık yani bu forumdaki üyelerin en küçüğü 17 yaşında yani
Hepsi yaşını başını almış insanlar.
Bunu idrak edemeyecek kimse yok bence.
Belki birileri çıkıp Akıl yaşta değil baştadır diyecek ama Aklı başa yaş Getirir.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla