Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar artık bu konuyu bu forumda tartışmak çok sıkıcı gelmeye başladı bana ve eminim birçok arkadaşımıza da. Konunun başlığı başka, içerik bambaşka. Yok efendim Ahmet Kaya şöyle bir adammış, böyle bir adammış diye.
Kimse kimseyi sevmek, dinlemek, baş tacı etmek zorunda değil. Böyle bir zorunluluk olmadığı için her defasında rahmetli Ahmet Kaya hakkında olumlu olumsuz cümleler sarfetmek niye?
Başlıkta ''Ahmet Kaya hakkında ne düşünüyorsunuz?'' gibi bir soru mu soruldu size? Sorulmadığına göre o zaman neden her açılan Ahmet Kaya konusunda görüşlerinizi dile getiriyorsunuz? Dile getirmekle kalmayıp hakarete varan cümleler kurmaya devam ediyorsunuz?
Sizin özgürlük anlayışınız bu mu?! Düşüncelerinize aykırı davranan yahut tersini düşünen insanlara saygısızca davranmak mı?!
Bundan böyle Ahmet Kaya ile alakalı açılan başlıklarda sizlerden rica ediyorum konuyu saptırıp sağa sola çekmek yerine, beğeniyorsanız bunu dile getirin, beğenmiyorsanız konuya yorum yapmayın! Bırakın düşünceleriniz sizde kalsın. Sizin düşüncelerinizi merak eden olursa da onlara özel olarak gidip anlatırsınız istediğiniz yerde istediğiniz zaman düşüncelerinizi! Ama bu forumda artık bu konuyu tartışmayı bırakın!
|
Ahmet Kaya ile ne başlık açılırsa açılsın konu önce Ahmet Kayanın hainliğidir sizin bu konudaki görüşünüzün ne olduğu bellidir bu yüzden siz müdahale ederseniz birilerini kayırmış olursunuz ..