Alıntı:
Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı
Devletin Apo ile görüşmesini ve hatta
onunla müzakere etmeye başlamasını nasıl karşılıyorsunuz peki?
|
Görüşmek farklıdır; yardım istemek, anlaşmak, desteklemek farklıdır. Devlet Apo ile görüşüyor olabilir. Ama bu görüşmenin amacı bilgi almak mı? Yoksa Apo ile anlaşmak mı? İşte bu soru çok önemli.
Eğer devlet Apo ile anlaşmak için görüşüyorsa, başbakanımız Apo için onca hakaretler etti. Ona her defasında terörist başı dedi. Bebek katili dedi. Onunla anlaşmayı şerefsizlik olarak gösterdi. Apo, kendisine onca hakareti savuran bir devletle nasıl anlaşma masasına oturuyor? Böyle birşey mümkün olabilir mi? Demek ki devlet sadece apo'dan bilgi alıyor. Bu da normal.
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı
http://www.youtube.com/watch?v=Z0x6yLGmocU
Şurada herifin derdi belli..Bukadar da olmaz..
pkk lı olmanın nasıl bir belgesini istiyorsun? pkk kimliği mi çıkmalı üzerinden.Yanlış yapmıştır ve bedelini ödemiştir...Biz onu kürtçe konuştuğu için yada kütrçe kaset yaptığı için eleştirmiyoruz...APO ya da kucağımızı açalım..artık bundan sonra APONUN ne suçu var ki? böyle bir şey olabilir mi..müsbet hareket etmek ahmak olmayı gerektirmez..
|
Benhur'un sözlerine tamamen katılıyorum. Sanırım ülkemizde herkes Ahmet Kaya'yı seviyordur. Çok güzel bir sesi var. Ama yanlış yaptı. Ona olan büyük sevgimizden dolayı belki onun hatasını görmek istemiyor olabiliriz. Ama bu sonucu değiştirmiyor.