Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-21-2010, 10:47   #49
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eşref Kardeşim; Başbakan Hükümet adına o sözleri kullandı.
Devlet gerekirse herşeyi konuşulabileceğini söylemişti.

Ezel ve Blur'a bu konuda artık hiç cevap vermeyeceğim
Çünkü kusura bakmasınlar ama hep bozuk kaset gibi başa sırılıyorlar.
İdraklarında mı bir sorun var yoksa böyle mi görmek istiyorlar
Anlamadım gitti...
Asi_isyankar sen niye üzerine alınıyorsun Ahmet Kayanın "Vallahi Apoyu özledik " dediği konser görüntülerini koyduk ne yapalım koymayalımmı ?

Bana bu cümleyi açıkla "Vallahi Apoyu özledik " Ama bana bu cümleyi açıklarken işte orda barıştanda sözediyor kardeşliktende sözediyor işte Başbakanımız şunu şunu dedi diye gelme bana bu cümleyi savun bana bu cümleyi açıkla .
3 kuruş aklı olan Vallahi Apoyu özeldik diyen birinin hiç bir söylemindeki samimiyetine Türk Halkının inanmıyacağını bilir Sen Türk halkının 1 numaralı can düşmanına naat yakıcaksın sonra barıştan kardeşlikden sözedeceksin bizde sana hoşgörülü yaklaşacağız böyle bir şey varmı
Şunun gibi düşünün biri size bir yandan ana avrat küfür edecek bir yandan gelin kardeş olalım diyecek bana ana avrat küfür ettikden sonra istediği kadar kardeşlikde samimi olsun işim olurmu benim onunla olmaz .
Kürtlerinde olmaması lazım ben bir Türk olarak 1 numaralı kürt katili kürtlerin bebeklerinin hamile kadınlarının yaşlı ninelerinin katili APO'yu seven vede APO'a naatlar yakanların söylediği hiç bir söylemi ciddiye almıyorum kaalede almıyorum çünkü onlar kendi katillerine vede onu sevenlere tapıyorlar sen kendi kan davana sahip çıkmazsan senin davanada kimse destek vermez üsteklide size müstehaktır der ....
Bakın yazdıklarım ağır ama ben Türkiyede bir çok insanın bakış açısını halk dilinde yansıtıyorum yansıtıyorumki biribirmizin bakış açısını ve hassasiyetlerini anlayalım bilelim .

Konu EZEL tarafından (11-21-2010 Saat 10:50 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla